ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ολοι μαζι αγκαλιασμενοι εκαναν το ρουσφετι τους.


Ψηφισαν και μονιμοποιησαν τους υπαλληλους της βουλης.
Γιατι?
Επειδη τους βλεπουν εκει καθε μερα.
Διακομματικο ρουσφετι...
Μας εδειξαν ετσι τον τροπο σκεψης τους.
Ρουσφετι και αγιος ο Θεος...
Και οι μυξοπαρθενες της αριστερας απο κοντα...
Μπραβο τα πιτσουνακια μου...
Ολα μαζι αγκαλιασμενα...
Αντε παντα τετοια, αξιοκρατικα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή σου Γολφ, ντροπή σου. Ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΚΚΕ καταψήφισε, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυστηρές καταδικαστικές δηλώσεις, το ΚΚΕ δήλωσε πως δεν θα δεχτεί να μονιμοποιηθεί κανείς υπάλληλός του. Ξαναλέω ντροπή σου. Δεν είναι η Αριστερά ίδια με τους άλλους. Το δείχνει καθημερινά σε πολλές περιπτώσεις. Θυμάμαι τους βουλευτές του ΣΥΝ που είχαν αρνηθεί να πάρουν την αναδρομική αύξηση. Άλλο αν τα κανάλια θάβουν αυτές τις ειδήσεις για χάρη του τρικομματισμού ΛΑΟΣ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ
Ο χρήστης wolf είπε…
φιλε ευχομαι ειλικρινα να εχεις δικιο.αν μπορεις να με βοηθησεις με καποιο λινκ να το τσεκαρω...απλα τα πηρα στο κρανιο οταν το εγραψα. δεν ρωτησα κανενα τι παιζει. ελπιζω να την πατησα.
Ο χρήστης wolf είπε…
εννοω συνηθως ρωταω τι πραγματικα παιζει και μετα γραφω κατι. σε αυτη τη φαση τα πηρα κανονικα και το εγραψα ετσι χωρις τσεκαρισμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=30485

Διακομματική συμφωνία για τις προσλήψεις στο Κοινοβούλιο

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το διακομματικό ρουσφέτι στη Βουλή και πιο συγκεκριμένα η αποδοχή από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. της πρότασης του προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα για μονιμοποίηση των μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων, που εργάζονται ήδη στο Κοινοβούλιο, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι αγωνίζονται να ξεφύγουν από την ανεργία. Το πιο προκλητικό όμως είναι, ότι με την ίδια ρύθμιση όσοι θα προσλαμβάνονται μέχρι τις επόμενες εκλογές, θα υπογράφουν συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Η ρύθμιση αφορά σε περίπου 90 με 100 υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στα γραφεία του προέδρου της Βουλής, των κομμάτων και σε διάφορες άλλες υπηρεσίες, ενώ όπως διευκρίνισε ο Δημήτρης Σιούφας, δεν περιλαμβάνει τους συνεργάτες των βουλευτών και πρόσθεσε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντίστοιχη ρύθμιση. Είχε ξαναγινεί το 1997, το 2001 και το 2003». Το ίδιο απάντησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «είναι μια πρακτική, η οποία ακολουθήθηκε και άλλες φορές στο παρελθόν… Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Την ίδια ώρα δε που πολλοί διαμαρτύρονται, ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Δημόσιο ούτε μέσω ΑΣΕΠ, στο Κοινοβούλιο μόνο οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών απαιτείται να έχουν περάσει αυτήν την διαδικασία. Την αντίθεση του απο την πρώτη στιγμή εξέφρασε το ΚΚΕ, ενώ την διαφωνία του διατύπωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι πάγια θέση του είναι, οι όποιες προσλήψεις να διενεργούνται μέσω ΑΣΕΠ.

Πηγή: ALPHA TV
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω γολφ να έχεις την στοιχειώδη εντιμότητα να αποκαταστήσεις την αλήθεια με ανάλογη δημοσίευση με αυτή που κατηγόρησες άδικα τα κόμματα της Αριστεράς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προχωρεί ακάθεκτος

*Δύσκολα θα βρει ανταπόκριση η πρόταση του Αλ. Αλαβάνου να προκηρυχθεί διαγωνισμός μέσω του ΑΣΕΠ και να ματαιωθεί η μονιμοποίηση στη Βουλή των μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων που εγκρίθηκε εν κρυπτώ. Ο Δ. Σιούφας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη μονιμοποίηση και να καλύψει τις θέσεις τους με νέους μετακλητούς που θα προσληφθούν -και θα μονιμοποιηθούν- μέχρι το τέλος της τρέχουσας βουλευτικής περιόδου. Αλλωστε βιάζεται τόσο ώστε δεν δέχθηκε ούτε την πρόταση του Απ. Κακλαμάνη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα τον Οκτώβριο, οπότε θα τεθεί θέμα αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Βουλής.

* Πόσοι είναι ώς τώρα οι μετακλητοί και αποσπασμένοι; Ο Δ. Σιούφας μίλησε για 90-110. Οι δικές μας πληροφορίες τούς ανεβάζουν σε 200 περίπου. Από αυτούς, τουλάχιστον τα τρία πέμπτα είναι στην υπηρεσία του προέδρου και οι υπόλοιποι στα κόμματα.


ΝΤ. ΝΤ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=37780800,54051520,59975744,67875264,81921856,88435904,1348736,9435648,23479168,31369472,45170304,53052416,58781056,75199232,80992384,88747520,284352
Ο χρήστης wolf είπε…
ok το θεμα θα το κρατησω και θα το θεσω και στη σωστη του βαση. αυριο ομως. το θεωρω σημαντικο.
Ο χρήστης wolf είπε…
και παντως οι πριμαντονες εκει του συριζα πρεπει να μαθουν να επικοινωνουν. τυχαινει και δεν εχω κανενα γνωστο απο το χωρο τους ωστε να ξερω απο μεσα τι παιζει. τους ζητησα να εχω ενημερωση υπευθυνη ωστε να μη γινονται λαθη. δεν μου απαντησαν ικανοποιητικα. αν εισαι στον συριζα πες τους να αλλαξουν βιολι. δεν θα τους πεσει η μυτη να ενημερωνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας τρίτος

Το ωραίο είναι πως το ΛΑΟΣ που συναίνεσε δεν το έβαλες. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, θα λειπε ο Καρα Τζαφέρ από το πάρτυ; Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ήθελες να χτυπήσεις. Μικρέ μου ρωτάνε πρώτα προτού γράψουνε μια είδηση. Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι σνομπαρίες και αιθεροβάμονες. Δεν ασχολούνται με ταπεινότητες. Ζούνε στον κόσμο τους. Αν όμως σου τραβήξουνε μια αγωγή; Από δικηγόρους είναι φουλ. Φοβάμαι μη σου τα μαζεύουνε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο τρίτος και άσχετος ή
διαβάζουμε και μια Ελευθεροτυπία πριν γράψουμε για ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι περίεργοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σηκώνουνε μύγα στο σπαθί τους σχετικά με θέματα υπόληψής τους. Σου θυμίζω τις προστιματάρες που έχουν πληρώσει Τριαναταφυλόπουλος και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όταν συκοφάντησαν Κωνσταντόπουλο και στελέχη του ΣΥΝ