Aς βαλουμε και τα συγκεκριμενα νουμερα...

απο in.gr
Το θέμα της ακρίβειας «κλέβει» την παράσταση στη μηνιαία δημοσκόπηση της GPO για τη δύναμη των κομμάτων, αφού 3 στους 4 ερωτηθέντες δηλώνουν ότι αυτό είναι το θέμα που προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση. .....
.....Σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, το 71,5% των ψηφοφόρων της ΝΔ χαρακτηρίζει την ακρίβεια ως τη μεγαλύτερη απειλή εις βάρος της κυβέρνησης, ποσοστό που ανεβαίνει στο 82,9% για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Στα θέματα που προκαλούν... πολιτικές βλάβες στην κυβέρνηση ακολουθούν το Ασφαλιστικό (8,9%), η ανεπάρκεια ελέγχων στα διατροφικά προϊόντα (4,5%), η Παιδεία (3,3%) και η πώληση του ΟΤΕ με 1,6%.
Η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις και από το μέτωπο της Παιδείας, αφού προσδιορίζεται ως ο βασικός παράγων για την πρόκληση των πρόσφατων επεισοδίων σε μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας, με ποσοστό 30,5%.
Επίσης, άλλα πολιτικά κόμματα θεωρούνται «ένοχα» για τα επεισόδια σε ποσοστό 20,6%, ενώ στους πρυτάνεις και καθηγητές αποδίδεται το 6% της ευθύνης και σε ομάδες φοιτητών το 24%.
----------------------------
Στο προηγουμενο ποστ θα δειτε περισσοτερα και πολυ ενδιαφεροντα σχολια (οπως παντα τα σχολια ειναι πολυ καλα).
Στα αλλα πολιτικα κομματα εννοει τον ΣΥΝ...

Σχόλια