Πρυτανης του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου. Υποκοσμος (κλεφτες, νταβατζηδες κλπ) οχι φοιτητες αυτοι που μετα το παρτυ εδειραν τους φυλακες.

απο in.gr
Δύο φύλακες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από αγνώστους, στο χώρο του ΑΠΘ.
Το επεισόδιο σημειώθηκε μετά από πάρτι στο χώρο του πανεπιστημίου, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε στο φυλάκιο εισόδου, που βρίσκεται απέναντι από την εμπορική πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο εκ των τριών φυλάκων, που φέρουν τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.
Η κατάσταση τουλάχιστον του ενός τραυματία χαρακτηρίζεται σοβαρή. Και οι δύο θα παραμείνουν για νοσηλεία άλλο ένα ή δύο 24ωρα.
Στο μεταξύ, νοσηλευόμενος παραμένει στο ΑΧΕΠΑ ο πρύτανης του Αριστοτέλειου κ. Αν.Μάνθος, ο οποίος τραυματίστηκε την Τετάρτη στη διάρκεια εκτρόπων κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ.
Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο κ. Μάνθος είπε ότι το πανεπιστήμιο βρίσκεται «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια -τα οποία δεν συνέδεσε με εκείνα στη Σύγκλητο- και έκανε λόγο για υπόκοσμο και όχι φοιτητές.
--------------------------------
Οταν λεμε υποκοσμος τι εννοουμε?
Προφανως καποια ομαδα κλεφτων η νταβατζηδων πηγαν και εδειραν τους δυο φυλακες του Πανεπιστημιου μετα το φοιτητικο παρτυ.
Γιατι ομως ομως οι νταβατζηδες και οι κλεφτες αφησαν τις δουλειες τους και πηγαν να δειρουν τους φυλακες?
Αυτη την απορια εχω μονο.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα δεν άφησαν τις δουλειές τους. ΕΚΕΙ ειναι ο χώρος απασχόλησής τους.
Το άσυλο μειωνει τους κινδύνους και ρίχνει το λειτουργικό κόστος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ειναι τωρα φοιτητες.
Εχουν παρει πτυχιο απο τον πρυτανη.