Πυρηνικος κλοιος γυρω απο την Ελλαδα. Εμεις παιζουμε τις κουμπαρες και λεμε ψεματα μεταξυ μας.


Στα επόμενα 10 χρόνια σε ακτίνα 700 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Ελλάδας θα λειτουργούν πυρηνικοί σταθμοί συνολικής ισχύος 12.700 ΜW ....
......«Από την απόρρητη έκθεση του Έλληνα πρέσβη όπου υπογραμμιζόταν ότι “πρέπει να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για τα πυρηνικά”, έως τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στη Βουλγαρία και την Ινδία όπου ευλογήθηκε η ανάπτυξη της πυρηνικής ενέργειας, τα τελευταία χρόνια κάθε λίγο και λιγάκι το θέμα των πυρηνικών έρχεται στη δημοσιότητα», λέει στα «ΝΕΑ» ο κ. Θανάσης Αναπολιτάνος.
«Κατά τη γνώμη μου αυτό γίνεται για να τεστάρουν την κοινή γνώμη. Την ίδια ώρα όμως ο ελληνικός λαός δέχεται ψυχολογικό πόλεμο από τις αντιφάσεις των υπουργών, που εμφανίζονται είτε υπέρ είτε κατά της πυρηνικής ενέργειας. Ο κ. Σουφλιάς και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εναρμονιστούν με το κοινό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, που με συντριπτικό ποσοστό απορρίπτουν τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας», επισημαίνει ο κ. Αναπολιτάνος.
Σύμφωνα με το τελευταίο ευρωβαρόμετρο που αφορούσε την πυρηνική ενέργεια (φθινόπωρο 2005), η Ελλάδα έρχεται δεύτερη όσον αφορά τα αντιπυρηνικά αισθήματα των πολιτών της (86%), με πρώτη την Αυστρία (88%).
---------------------------------------------
Οτι το ψεμα και η υποκρισια στην Ελλαδα πανε συννεφο ειναι γνωστο.
Αλλα ποιος αλλος απο τα ΜΜΕ και τους πολιτικους ειναι υπευθυνος για αυτο.
Γιαυτο ο κοσμος τους εχει τοσο χαμηλα.
Γιατι λενε ψεματα ενω ξερουν την αληθεια.
Οχι απο αγνοια...
Η κατασταση σε 10 χρονακια θα ειναι για γελια.
Ολοι γυρω γυρω θα εχουν πυρηνικα εκτος απο εμας.

Σχόλια