Προς τον Δήμαρχο της Τήλου.


Αξιότιμε και Πρωτοπόρε Δήμαρχε της Τήλου,
Δεδομένου ότι η νομοθεσία δεν προέβλεψε τις άπειρες δυνατότητες κιελευθερίες που δίνονται στους τοπικούς άρχοντες, από την κατά βούλησηερμηνεία κι εφαρμογή των νόμων, ζητούμε τη στήριξή σας και σας καλούμε νατελέσετε τον γάμον των δύο εικονιζομένων γαϊδουριών στο όνομα τουδικαιώματος τους στην αυτοδιάθεση αλλά και στο όνομα μίας κοινωνίας χωρίςπροκαταλήψεις.
Σημειωτέον ότι το θηλυκό γαϊδουράκι διατηρούσε ανάρμοστες σχέσεις με τονπρώην ιδιοκτήτη του ο οποίος αρνήθηκε συστηματικά την επισημοποίηση τηςεξωσυζυγικής τους σχέσης με αποτέλεσμα να έχει εκθέσει το πλάσμα αυτόανεπανόρθωτα.
Ελπίζοντας ότι ένας ομοειδής σύντροφος ίσως βοηθήσει αυτό τογαϊδουράκι να ξεπεράσει την απανθρωπιά του δικού μας είδους, παρακαλούμε γιατις ενέργειές σας.
ΥΓ1: Με το πέρας της τελετής παρακαλούμε όπως εκδώσετε τα σχετικάδικαιολογητικά για τη υπαγωγή των γαϊδουριών-συζύγων στη λίστα τωνδικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων.
ΥΓ2: Παρακαλώ επίσης να μας ενημερώσετε εάν είναι αποδεκτή κοινωνικά ητέλεση γάμου ενός σκύλου με το μπατζάκι ενός υφασμάτινου παντελονιούδεδομένης της γνωστής και καθιερωμένης ερωτικής έλξης κι επαφής ανάμεσάτους.
Είναι μία εμπειρία που βιώνουμε συχνά στην καθημερινή μας ζωή καικάποια στιγμή οφείλουμε να αντικρύσουμε την πραγματικότητα στα μάτιααπαλλαγμένοι από κάθε είδους παρωπίδες.

Με πολύ βαθιά ειλικρινή σεβασμό,

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Σχόλια