Oι βουλευτες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μονο στα λογια ειναι οικολογοι;


απο ελευθερο τυπο.
Οι βουλευτές, κυρίως, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ενημερώνονται ήδη για τα νέα μοντέλα έως 2.000 κυβικά που θα μπορέσουν να έχουν στη διάθεσή τους και αντιδρούν στην παρότρυνση του κ. Σιούφα να προτιμήσουν υβριδικά αυτοκίνητα «ως δείγμα συμμετοχής του Κοινοβουλίου στην πρωτοβουλία της διεθνούς κοινότητας για τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας».
Ο αντίλογος των βουλευτών όπως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ.Κ, διατυπώνεται στον Πρόεδρο της Βουλής είναι: «Πώς θα βγάλω την προεκλογική περίοδο με υβριδικό Ι.Χ.;», «Πώς θα προλαβαίνω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου όταν αυτό δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;», «Μα, θα κυκλοφορώ με… γιαπωνέζικο;» ή «Θα πάρω υβριδικό μόνο αν είναι… (αναφέρεται σε συγκεκριμένη μάρκα πολυτελούς Ι.Χ. νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας)». Το κορυφαίο, βέβαια, το άκουσε ο βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Αρης Σταθάκης, ο οποίος είχε υποβάλει την πρόταση υπέρ των υβριδικών επί προεδρίας της κυρίας Αννας Ψαρούδα-Μπενάκη:
«Αντέδρασαν μερικοί βουλευτές οι οποίοι δεν θέλουν να πάρουμε υβριδικά με το αστείο επιχείρημα ότι: “Αυτά τα αυτοκίνητα δεν εντυπωσιάζουν. Αν λοιπόν πάμε στην επαρχία με ένα μικρό υβριδικό, δεν πρόκειται να μας δώσει σημασία κανένας!”».
Οι υπεύθυνοι για τα αυτοκίνητα της Βουλής, μάλιστα, του είπαν να μην επιμένει, γιατί κάποιοι μπορούν να πουν ότι ωφελήθηκε από συγκεκριμένες εταιρίες εισαγωγής αυτοκινήτων: «Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα τέτοια στενοκεφαλιά και καχυποψία», επισημαίνει ο κ. Σταθάκης μιλώντας στον ΕΤ.Κ.
---------------------------------
Ωραια ειναι βεβαια τα λογια αλλα η πραξη παντα ειναι πιο δδυσκολη.
Στην πραξη ομως βλεπεις ποιοι εννοουν αυτα που λενε και ποιοι τα λενε απλα για να παρουν την ψηφο του κοσμου.
Τα ιδια και με τις κοινωνικες ευαισθησιες.
Ρατσισμο μεταναστες κλπ.
Εκει , ειδικα το επισημο πασοκ ειναι ευκολο στα λογια...
Ε βεβαια αφου βλεπουν τους μεταναστες μονο στην τηλεοραση.
Παντως το θεμα του αυτοκινητου ειναι χαρακτηριστικο.
Ουτε σε αυτο κανουν την παραμικρη υποχωρηση οι ευαισθητοι κατα τα αλλα βουλευτες μας.

Σχόλια