Τελικα τα παιρνουν η οχι οι δημοσιογραφοι; Η ΕΣΗΕΑ θα κανει καμμια πορεια; Oπως τοτε με το ταμειο τους...

απο το εθνος.
Δεν νομίζω να ξάφνιασαν κανένα τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για, άμεσα ή έμμεσα, μισθοδοτούμενα από την κυβέρνηση δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια». Κι άλλοι τα έχουν ξαναπεί και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και άλλοι που θα τα ξαναπούν. Αλλωστε, το πρόβλημα της εξάρτησης ανθρώπων του Τύπου από την κυβέρνηση, την εκάστοτε κυβέρνηση, δεν είναι σημερινό, ούτε καν χθεσινό. Ακόμη θυμάμαι ότι ένα από τα θέματα που συζητιόταν μετά τη νίκη της Ενωσης Κέντρου στις εκλογές του 1963 ήταν αν θα δίνονταν ή όχι στη δημοσιότητα οι κατάλογοι με τα «μυστικά κονδύλια»
Εκείνο που πάντα με ξαφνιάζει και δυστυχώς με ξάφνιασε κι αυτή τη φορά είναι η δική μας στάση, των δημοσιογράφων, της ΕΣΗΕΑ. Καλό και σωστό είναι να καλούμε τον εκάστοτε καταγγέλλοντα να δίνει και τα ονόματα εκείνων τους οποίους εννοεί, όπως επίσης σωστό είναι να καλούμε την κυβέρνηση να μας δίνει στοιχεία των απασχολούμενων σε ελεγχόμενα από το δημόσιο ΜΜΕ και Γραφεία Τύπου.
Εκείνο που δεν είναι σωστό είναι να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους και να υποδυόμαστε τους έκπληκτους. ...
....Αλλωστε, το πρόβλημα δεν είναι ούτε του Καραμανλή ούτε του Ρουσόπουλου ούτε της όποιας κυβέρνησης. Είναι πρώτα και πάνω απ όλα δικό μας, γιατί στη δική μας αξιοπιστία και τιμή αναφέρεται.
-------------------------------
Πραγματικα την ιδια απορια εχω και εγω.
Γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα τιποτα....

Σχόλια