Καθηγητρια Πανεπιστημιου (Ρουμανια) χορευε, φανηκε το κοκκινο εσωρουχο της, την κρεμασαν στο internet και εχασε τη δουλεια της.

απο e-go.gr
Μια λέκτορας πανεπιστημίου, στην Ρουμανία, βρέθηκε στην δίνη ποικίλων σχολίων όταν ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει προκλητικά διέρρευσε στο διαδίκτυο!
Η καθηγήτρια Angela Repanovici βιντεοσκοπήθηκε κατά την διάρκεια ενός πάρτι στο «University of Transylvania» στην περιοχή Brasov.
Η 43-χρονη χόρευε με συναδέλφους της και «φάνηκε» σε κάποια στιγμή το κόκκινο εσώρουχο της στο εν λόγω βίντεο που «τραβήχτηκε» από κινητό τηλέφωνο!
Η καθηγήτρια έχασε την θέση της ως επικεφαλής των βιβλιοθηκών του πανεπιστημίου αλλά της επιτράπηκε να συνεχίσει να διδάσκει.
Το συμβούλιο των καθηγητών αποφάσισε ακόμη να της απαγορέψει να διεκδικήσει κάποια ανώτερη θέση για τα επόμενα τρία χρόνια!
Η καθηγήτρια Angela Repanovici δήλωσε πως είναι θύμα εκβιασμού και ζήτησε από την αστυνομία να κατονομάσει το άτομο που την βιντεοσκόπησε και ποστάρισε το βίντεο στο διαδίκτυο.
------------------------------------
Συμπερασμα?
Οταν χορευουν οι κυριες να προσεχουν να μη φαινονται τα εσωρουχα τους.
Βεβαια αν παει κανεις στα μπουζουκια και δει τι γινεται θα επρεπε ολες να εχουν ηδη απολυθει!!!
Διοτι με μινι και πανω στο τραπεζι οχι το εσωρουχο αλλα ο ο λαιμος (που λεει ο λογος) των κυριων φαινεται θελοντας και μη.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η τύχη της εν λόγω καθηγήτριας θα ήταν εντελώς διαφορετική στη χώρα μας, όπου προ μερικών εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, μία από τις μεγάλες φοιτητικές παρατάξεις ανέβασε σε εκδήλωσή της στην Κομοτηνή γνωστό μοντέλο προκειμένου να προωθήσει τις ... προεκλογικές της παραταξιακές θέσεις

να προσληφθεί από ελληνικό πανεπιστήμιο, πάραυτα !!!

προσεχώς Ρουμάνες (καθηγήτριες)
η επόμενη σημαντική τομή στα της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.jamestown.org/edm/article.php?article_id=2372860