Κουτσομπολιο απο το Πολιτικο Συμβουλιο της ΝΔ υπαρχει;

απο ελευθεροτυπια
«Βύρωνα, περιμένω το βιβλίο σου», είπε χθες ο Κώστας Καραμανλής στον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ. «Με χαρά θα σας το στείλω και με ειδική αφιέρωση», απάντησε εκείνος.
Ο τίτλος είναι «Για μια νέα ιδεολογία» και στην παρουσίασή του ο Πολύδωρας απήγγειλε στίχο από ποίημα του Χριστιανόπουλου: «θέλουν να με θάψουν, αλλά είμαι σπόρος και φυτρώνω».
Ειδική μνεία στη Μαριέττα Γιαννάκου, που απουσίαζε λόγω της περιπέτειας της υγείας της, έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. «Είναι ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης, η θέση της υπάρχει πάντα στο Πολιτικό Συμβούλιο, την περιμένουμε να επιστρέψει», είπε ο Κώστας Καραμανλής.
Υπουργός έφυγε με την αίσθηση ότι ο Καραμανλής «έχει σχέδια γι' αυτήν, θα την αξιοποιήσει μόλις αρχίσει την καθημερινότητά της».
«Πρόεδρε, 92 ώρες ήμουν στη Βουλή
, καθισμένη στη θέση σου για το Ασφαλιστικό», είπε χθες η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ., απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή.
«Δεν πιστεύω να... συνήθισες στη θέση», έκανε χιούμορ ο Καραμανλής...
Της έδωσε, πάντως, συγχαρητήρια ενώπιον όλων για τη δουλειά που έκανε. Να συμμερίζονταν την άποψή του και οι ασφαλισμένοι, που βλέπουν κεκτημένα τους να ανατρέπονται...
----------------------------
Οι πολιτικοι ειναι και αυτοι ανθρωποι.
Σιγα το νεο θα μου πεις.
Και ομως.
Μερικες φορες βγαζεις πολλα συμερασματα αν δεις απο κοντα εναν ανθρωπο.
Διοτι μην ξεχναμε οτι εμεις βλεπουμε την εικονα απο τον καθρεπτη των ΜΜΕ.
Τα οποια βεβαια σου δειχνουν την εικονα που αυτα επιλεγουν να δεις.
Παραδειγμα?
Η Γιαννακου.
Οταν χρειαστηκε την στοχοποιησαν και την εκτελεσαν.
(ακομα και δεσμους εβγαλαν μερικοι)
Τωρα με το προβλημα υγειας?
Τσαι και συμπαθεια.
Αλλα ακομα και εκει πηγαν να περασουν αλλη εικονα (σχεση με Καραμανλη κλπ)

Σχόλια