Aν εχεις τη σωστη φατσα βρισκεις ευκολα γυναικες. Αν οχι ...


απο το βημα. (ερευνα)
οι περισσότερες νεαρές γυναίκες «προτιμούν άνδρες που το πρόσωπό τους προδίδει ότι ενδιαφέρονται για μακροχρόνια σχέση».
Στο πλαίσιο πειραμάτων, ερευνητές των βρετανικών πανεπιστημίων Αμπερντίν, Αγιος Ανδρέας και Ντούραμ έδειξαν στους συμμετέχοντες φωτογραφίες νέων γυναικών και ανδρών και τους ζήτησαν να επιλέξουν το πρόσωπο εκείνο που πιστεύουν ότι είναι πιο διαθέσιμο για περαστικές ερωτικές σχέσεις και σεξουαλική επαφή χωρίς συναισθηματική δέσμευση, αλλά και εκείνο που εκτιμούν ότι προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις.
Οι άνδρες επέλεξαν τις γυναίκες που φαίνονταν πιο «ανοιχτές» σε εφήμερες σχέσεις, ενώ οι γυναίκες αντιστοίχως απέρριψαν τους άνδρες εκείνους που θεώρησαν ότι προτιμούν το ευκαιριακό σεξ.
Παράλληλα, η έρευνα έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν τους άνδρες που εκπέμπουν μια τάση για «έκλυτο βίο».
Δεν τους θέλουν ούτε για μακροχρόνια ούτε για βραχύβια ερωτική σχέση. «Πολλές από τις προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κρίνουν πολλά για ένα άτομο από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όπως η υγεία, ή ακόμη και ορισμένα στοιχεία προσωπικότητας, όπως η εσωστρέφεια.
Είναι όμως η πρώτη έρευνα που καταδεικνύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν εκείνα τα χαρακτηριστικά του προσώπου που δίνουν πληροφορίες σχετικά με το είδος της ερωτικής σχέσης την οποία ο καθένας επιθυμεί» δήλωσε ο καθηγητής Μπεν Τζόουνς από το Πανεπιστήμιο Αμπερντίν.
-------------------------
Καλα ολα αυτα.
Αλλα την κοπελα της φωτο πιο πανω γιατι τι θελεις?
Για μονιμο δεσμο?
Η για να απαντησεις πρεπει να τη δεις καλυτερα στο προσωπο?
Και εκαναν ολοκληρη ερευνα για να δουν αν οι ανδρες προτιμουν τις κοπελες που φαινονται πιο ανοιχτες σε ευκαιριακες σχεσεις?
Δεν ερχονταν σε μενα να τους το πω κατευθειαν?
ΥΓ κατα την ερευνα η κοπελα στο σκιτσο δεξια ειναι για ευκαιριακη σχεση ενω η αλλη η κακομοιρα αριστερα ειναι κοπελα για σπιτι.
ΥΓ2 γιαυτο ο Ελληνας εχει μια για το σπιτι και μια για το αλλο.

Σχόλια