Γιωργος εναντιον (;) του αδελφου του Ανδρικου Παπανδρεου.

απο e-go.gr
Το ΠΑΣΟΚ για δεύτερη φορά βρήκε μπροστά του το όνομα «Καρράς». Το 2004 ήταν η τροπολογία Πάχτα για το Πόρτο Καρράς, πριν από λίγες ημέρες ακολούθησε ένα κείμενο συμπαράστασης στον Κωνσταντίνο Καρρά (εφοπλιστή και διανοούμενο που κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία).
Κάτω από το κείμενο, βλέπετε, υπήρχαν οι υπογραφές του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και της Θάλειας Δραγώνα, προσωπικής του επιλογής για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή προκλήθηκε πανικός. Με ανοιχτές τόσες μάχες στη Βουλή, το τελευταίο που θα ήθελαν οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου ήταν «να του κουνήσει κανά χαρτί ο Καραμανλής».
Οπως είχε γίνει με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, πρώην γενικό διευθυντή του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έθεσε με έντονο τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον αδερφό του, ενώ τη Θάλεια Δραγώνα ανέλαβε να χειριστεί Δ. Ρέππας.
Προς στιγμήν υπήρξαν εισηγήσεις ακόμη και για διαγραφή της βουλευτού Επικρατείας, ενώ άλλα στελέχη έλεγαν πως θα έπρεπε να ζητηθεί η παραίτησή της.
-----------------------------------
Θυμιζουμε οτι με την υποθεση Καρρα κατα καποιους ξεκινησε η αποκαθηλωση της εικονας του Γιωργου που τοτε ηταν πολυ ισχυρη.
Ο Μακης ειχε παιξει τοτε σημαντικο ρολο.

Σχόλια