ΠΑΣΟΚ: ο κυριος Τσιπρας δεν εχει κατι καλυτερο να κανει;


Στη Χαριλάου Τρικούπη, ενθαρρυνόμενοι προφανώς από τις δημοσκοπήσεις αλλά και εκμεταλλευόμενοι την «αδιάλλακτη» στάση της ηγεσίας της Κουμουνδούρου, είχαμε χθες «πυρ ομαδόν» κατά του Συνασπισμού και προσωπικά κατά του κ. Αλ. Τσίπρα, τόσο για τη συνεχιζόμενη κριτική του κατά της ΓΣΕΕ για τη συλλογική σύμβαση όσο και για τις προκλήσεις του προς το ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί για το πόρισμα της Επιτροπής για τις εργασιακές σχέσεις με επικεφαλής τον πρώην ευρωβουλευτή Γ. Κουκιάδη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, από το να αναρωτιέται τι ακριβώς κάνει ένας τέως ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
------------------------------------
Η κουβεντα γινεται για την κριτικη που κανει ο ΣΥΝ ως προς την υπογραφη της συλλογικης συμβασης εργασιας τηα ΓΣΕΕ με τους εργοδοτες και την εργασιακη ειρηνη που αυτη εξεσφαλισε.
Βεβαια αυτο που κανει εντυπωση ειναι ο υποτιμητικος τροπος που απαντανε απο το πασοκ στον Τσιπρα.
Επειδη στο πασοκ τελευταια φερονται να ειναι οργανωμενοι αυτο δεν πρεπει να ειναι τυχαιο.
Θα ακολουθηθει η μεθοδος της υποτιμησης και ισως γελοιοποιησης?
Θα προσπαθησουν να εκθεσουν τον ΣΥΡΙΖΑ οτι ειναι ανευθυνο κομμα χωρις ρεαλιστικες αποψεις που το μονο που ξερει να κανει ειναι να κραυγαζει εναντιον ολων.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να απαντησει σοβαρα και οχι με στιχους τραγουδιων θα πρεπει να μας πει τις θεσεις του.
Εχει?

Σχόλια