Λαος και Κολωνακι στο internet. Αμα εισαι πλεμπα δεν μπαινεις στο aSW. Μονο οι λεφταδες...











Γραφει η Χρυσανθη Λαμπροπουλου στο πρωτο θεμα.
«Θα χρειαστώ μία βίλα στην Τοσκάνη από 30 Μαρτίου έως 6 Απριλίου. Μήπως ξέρετε κάποιον που να νοικιάζει; Θέλω οπωσδήποτε τζάκι και εσωτερική πισίνα», «Θέλω δέκα λιμουζίνες και τρεις Aston Martin στη Σαγκάη για το τέλος του μήνα. Τι προτείνετε;», «Χρειάζομαι επειγόντως νταντά για ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Εχετε κάτι υπόψη;».
Σε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό «κοινωνικό δίκτυο» το αιτήματα αυτά μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσαν να κυκλοφορούν, με την αναμενόμενη φυσικά ιντερνετική καζούρα από τα υπόλοιπα μέλη.
Οχι όμως σε αυτό το δίκτυο.
Καλώς ήλθατε στο βασίλειο του aSW!
Γιατί η υψηλή κοινωνία χρειάζεται το δικό της Facebook.
Αλλωστε, αντίθετα με το myspace όπου τα εγγεγραμμένα μέλη πλησιάζουν τα 100 εκατομμύρια, το AsW απαριθμεί σήμερα 300.000 χρήστες παγκοσμίως. Ξεκίνησε ως μια κλειστή κοινότητα κι έτσι θέλει να παραμείνει. Ο ιδρυτής του site δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει: «Μένουμε σε έναν μικρό κόσμο κι έτσι θέλουμε να το κρατήσουμε». Ανάμεσα στα «εξέχοντα» μέλη του διακρίνονται η Paris Hilton, η Ivanka Trump, ο James Blunt, ο Quentin Tarantino, η Naomi Campbell, ο Hue Grant και πολλά ακόμα ηχηρά ονόματα της showbiz και όχι μόνο.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δίκτυα, το aSW προσφέρει στα «εκλεκτά» μέλη του μια πολύ μεγάλη γκάμα online υπηρεσιών. Το Market Place του site αποτελεί μια ψηφιακή υπεραγορά, με τη λάμψη του «αποκλειστικού». Εδώ κυκλοφορούν τα πάντα. Από «ελαφρώς μεταχειρισμένες» γόβες Gucci σε τιμή ευκαιρίας και σπάνια κοσμήματα, έως πίνακες διάσημων ζωγράφων και πολυτελείς θαλαμηγοί. Αλλά και lofts στη Νέα Υόρκη, ξενοδοχεία στη Μύκονο και την Κέρκυρα, βίλες σε εξωτικά νησιά, ακόμα και ιστορικά κάστρα στη Γαλικία της Ισπανίας με θέα τον απέραντο Ατλαντικό! Για όλα υπάρχει μια τιμή και τα μέλη του aSW είναι έτοιμα να πληρώσουν για να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν.
Την ελληνική γωνιά του aSW λαμπρύνουν με την παρουσία τους ονόματα όπως αυτά του Νίκου Μυτιληναίου, του Αντρίκου Παπανδρέου, του Παύλου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, της Εριέττας Λάτση, της Μάγδας Λυμπέρη, του Μιχάλη Στασινόπουλου, της Τίνας Δασκαλαντωνάκη, του Βασίλη Καίσαρη, της Μαρίνας Βερνίκου, αλλά και της Ιωάννας Σουλιώτη, της Νίκης Λαλιώτη και της Ρίκας Βαγιάννη.
Δεν λείπουν βέβαια οι παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Μαριέττας Χρουσαλά, του Λάκη Γαβαλά και του Βασίλειου Κωστέτσου, ενώ το παρών δίνουν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής, όπως η Εύα Καϊλή, η Ολγα και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σχόλια