Τρεχουν και δεν φτανουν τωρα οι αμερικανοι για τα σκοπια. Τωρα βγαινουν καποιες πληροφοριες.


Μολις τωρα και περισσοτερο σε λιγες ωρες θα ξερουμε καλυτερα τι εγινε χθες βραδυ και ολοι ,κυριως οι αμερικανοι τρεχουν και δεν φτανουν.
Λεγεται οτι δυο ραντεβου επαιξαν το ρολο τους.
Το ραντεβου Καραμανλη - Σεφερ και αμεσως μετα το ραντεβου Ντορας με τον αμερικανο πρεσβευτη.
Αμεσως μετα , λενε ολοι οι ανταποκριτες δημοσια αλλα και ιδιωτικα σαν κατι να αλλαξε στο state departement. Ολοι αρχισαν να τρεχουν.
Πιθανολογειται οτι οι αμερικανοι καταλαβαν οτι τα σκοπια δεν θα μπουν οχι στο ΝΑΤΟ αλλα ουτε και στην ΕΕ. Πιθανολογειται οτι καταλαβαν και κατι αλλο που θα γινει με τα σκοπια αλλα αυτα αργοτερα.
Επισης λεγεται οτι η Ελλαδα επεισε και καποιο αλλο κρατος (ενα τουλαχιστον) να φερει αντιρησεις για την εισοδο των σκοπιων αλλα και της Αλβανιας.
Αρα προεκυψε προβλημα για δυο κρατη οχι για ενα. Σκοπια και Αλβανια.
Η Ελλαδα μαλλον εδειξε ποιος κανει τα κουμαντα στην περιοχη. Οτι μπορει να πεισει και αλλους απο την περιοχη και δεν ειναι μονη της. Αργοτερα θα ειπωθει ποια κρατη ειναι αυτα που μας στηριξαν παρασκηνιακα.
Παντως ξαφνικα οι αμερικανοι τρεχουν στην κυριολεξια και δεν φτανουν.
Λεγεται ακομα οτι το αρραγες εσωτερικο μετωπο επαιξε το ρολο του. Να σημειωσουμε οτι και ο Τσιπρας στηριζει λυση εθνικη για το ονομα των σκοπιανων. Οταν λεμε αρραγες εσωτερικο μετωπο το εννοουμε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βρε wolf τι θέλεις να πεις ότι ο Καραμανλής ασκεί υπερήφανη εξωτερική πολιτική;

Μπας και εκπέμπεις μέσα από τα υπόγεια του Μαξίμου;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους. Πράγματι δείχνει ότι η Ελλαδα κανει τα κουμαντα στην περιοχη. Αρκεί να συνεχίσει.