Απλα μαθηματα πολιτικης: Πολιτικα κερδη και ζημιες απο το ασφαλιστικο.


ΣΥΝ:
Με τον εξυπνο λαικισμο του ο ΣΥΝ θα κερδισει απο την ιστορια του ασφαλιστικου.
Παιρνει θεση υπερ των απεργων οποιοι και να ειναι αυτοι αρκει να δειχνει οτι ειναι με τον λαο.
Οταν λεμε να δειχνει εννοοουμε να παιζει στα ΜΜΕ διπλα στους απεργους.
Το κανει χωρις να παιρνει θεση για την πλεμπα του ελληνικου συστηματος (ιδ. υπαλληλους, ελευθερους επαγγελματιες, χαμηλοσυνταξιουχους , ανεργους κλπ).
Αν δει κανεις τις προτασεις του ΣΥΝ θα φριξει.
Επι της ουσιας προτεινει ολος ο κοσμος σε τρια ταμεια (αγρια ενοποιηση δηλαδη) αλλα αυτο δεν τον εμποδιζει να ειναι υπερ των ευγενων ταμειων.
Επειδη οι εικονες μενουν ο ΣΥΝ θα εχει κερδη και προσκαιρα και μακροχρονια.
ΝΔ:
Προσκαιρες απωλειες αλλα οχι στο βαθμο που λενε τα ΜΜΕ.
Τα ΜΜΕ αποκρυπτουν την αληθεια απο τον κοσμο για τα πραγματικο νοημα των απεργιων(διατηρηση προνομιων των ρετιρε σε βαρος της πλεμπας) αλλα ο κοσμος το διαισθανεται.
Μακροχρονια η ΝΔ θα πιστωθει σαν η μονη υπευθυνη πολιτικη δυναμη που τολμησε περα απο το πολιτικο κοστος να παρει καποια ελαχιστα μετρα υπερ της πλεμπας.
Θα χασει μονο απο τα ρετιρε.
Μακροχρονια (την ωρα των εκλογων) θα εχει κερδη.
ΠΑΣΟΚ:
Θα χασει και προσκαιρα και κυριως μακροχρονια. Προσκαιρα γιατι ο κοσμος δεν τους πιστευει και θυμαται την μεταρυθμιση Γιαννιτση αλλα και μακροχρονια γιατι οταν κατακαθισει ο ψευτικος κουρνιαχτος των ΜΜΕ θα φανει σαν αναξιοπιστο κομμα που αλλα πιστευει και αλλα λεει για τις ψηφους.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε Ανδρικοπουλε μας, και σας ειχα σε εκτιμηση αλλα δυστυχως μεταφερετε και στο μπλογκ την επαγγελματικη σας διαστροφη που σας κανει να μην αναφερεστε σε ονοματα. Αυτο ειναι ρεζιλικι. Δηλαδη ερχεστε και μας παραμυθιαζετε με χειριστο τροπο (στα παραμυθια τουλαχιστον υπαρχουν και ονοματα π.χ. Κοκκινοσκουφιτσα, Πητερ Παν κλπ.)για καποιους συνδικαλιστες καποιων παραταξεων, και που εσεις ως νεος Ντ¨ Αρτανιαν θελετε να προστατεψετε το συναφι σας απο καποιους πειναλεους τεχνικους, βδεληγματα, που θα σας ριξουν το ταμειο εξω. Οτι αυτοι οι τεχνικοι αν δεν ηταν, εσεις δε θα βγαζατε τα μουτρα σας στην οθονη δεν το σκεφτεστε!!!. Αχ κυριε Ανδρικοπουλε μας, που καποια στιγμη ησασταν και σοσιαλιστης ΠΑΣΟΚΟΣ, και τωρα εχετε γινει πιο ελιτιστας δεξιος και απο τους δεξιους. ΠΩ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ. ΣΕΡΓΙΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρικυμία εν κρανίω. Άξιος ομισθός σας!Τελικά τι?Απλώς να περνά η ωρα με βαθυστόχαστα μπουρδολογύδρια?