Γιαννης Λουλης: Το ΠΑΣΟΚ ,μεχρι στιγμης, δεν φαινεται να καταρρεει (μη χαιρεστε τοσο)


Πριν απο λιγο στο σκαι ο Γιαννης Λουλης μιλωντας με τον Μπαμπη Παπαδημητριου ειπε τα εξης.
-- Παρα τις δημοσκοπησεις και τα φαινομενα το ΠΑΣΟΚ ειναι ενα μεγαλο κομμα και εν πασει περιπτωσει μπορει να εχει προβληματα αλλα καμμια σοβαρη αναλυση δεν δειχνει ,μεχρι στιγμης οπως ειπε οτι καταρρεει. (το μη χαιρεστε τοσο ειναι δικο μου και κατα τη γνωμη μου ηταν το υποννοουμενο στα λεγομενα του Λουλη)
--Τα προβληματα και η ανυπαρξια του ΠΑΣΟΚ δεν ειναι σοβαρο αλλοθι για κυβερνητικα λαθη και ανικανοτητες. Επειδη πολλοι λενε οτι πολλες δυσλειτουργιες της κυβερνησης οφειλονται στην ανυπαρξια της αντιπολιτευσης. Δεν ισχυει κατι τετοιο ειπε ο επικοινωνιολογος και εφερε παραδειγματα απο την ευρωπη οπου κυβερνησεις εκαναν πολυ καλη δουλια παρα την ανυπαρξια αντιπολιτευσεων εκει.
--Η υποθεση Ζαχοπουλου ανεδειξε την ελλειψη ικανων στελεχων στην πολιτικη. Ο τροπος που λειτουργουν τα κομματα αποθαρυνει τους ικανους ανθρωπους να ασχοληθουν με την πολιτικη. Στα κομματα αναδεικνυονται και επιβιωνουν οι μετριοι.
Ο Γιαννης Λουλης δεν ειναι τυχαιος. Λεγεται οτι ειναι απο τους συμβουλους επικοινωνιας του πρωθυπουργου και ακομα οτι η αναμφισβητητη επικοινωνιακη κυριαρχια της ΝΔ τα τελευταια χρονια οφειλεται και σε αυτον.

Σχόλια

Ο χρήστης mikros fokion είπε…
Μικρα
Μεγάλα
Εγκληματα

Πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να φεύγετε ένας – ένας… και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Έχει και ρεύμα (Βενιζέλου)…

http://mikrosfokion.blogspot.com