ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , γιατι να ταλαιπωρουμε τον Ελληνα πολιτη με εκλογες? Απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε...

Κοινες σκεψεις φαινεται οτι κανουν στα επιτελεια των δυο μεγαλων κομματων.

Και οι δυο (οπως λενε) σεβονται απεριοριστα τον Ελληνα πολιτη και οτι πραττουν το πρατουν με γνωμονα το συμφερον του και οχι το στενα κομματικο συμφερον.

Λενε λοιπον και οι δυο εν χορω.

Σε λιγο ανοιγει το τριωδιο. Που να πας για εκλογες που θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Απο τη μια οι μασκαραδες απο την αλλη εμεις πολυ θελει ο Ελληνας να μας παρει στο ψιλο? Αρα παει ο Φεβρουαριος.

Μετα εχουμε την 25η Μαρτιου. Οταν θα φερνει ο Ελληνας στο νου του τους ηρωες του 21 κοροιδα ειμαστε εμεις (λενε) να βγουμε στα μπαλκονια? Θα μας καταλαβουν αμεσως λογω συγκρισης.

Απριλιο , Μαιο εχουμε Πασχα και πρωτομαγια. Με το αρνι στο στομα και τα μεζεδακια το τελευταιο που θελει ο αλλος ειναι να ακουει για κομματα και προγραμματα. Ασε που με τοσα αυγα στα χερια του κοσμου ειναι φοβερα επικινδυνο να του μιλας και να του ζητας να σε ψηφισει. Πολυ θελει να αρχισει να στα πεταει? Οχι βεβαια απεναντιας ετοιμος ειναι ο Ελληνας λεγουν οι εκπροσωποι των δυο κομματων.

Μετα εχουμε καλοκαιρι. Το να χαλασεις τα μπανια του Ελληνα με ιστοριες για αγριους που θα του λεμε εμεις ειναι σαν να βαζεις το κεφαλι σου στο στομα του λιονταριου. Κοροιδα ειμαστε ρωτανε οι αξιοι αυτοι εκπροσωποι του λαου.

Αρα...

Αρα παμε για φθινοπωρο και βαλε ,με τις πρωτες βροχουλες που ειναι και ρομαντικη η ατμοσφαιρα καταληγουν οι αξιοι αυτοι αναλυτες της πολιτικης συμπεριφορας του Ελληνα πολιτη.

Παντα για το καλο της Ελλαδος και οχι με γνωμονα το στενα κομματικο συμφερον.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
προσυπογράφω!