Η εκλογη Τσιπρα εξασφαλιζει μια ακομα τετραετια για την Νεα Δημοκρατια


Οταν σημερα εκλεγει ο Τσιπρας σαμπανιες θα ανοιξουν αυτος και η ομαδα του.
Δειχνει ικανος παρα την ηλικια του και κυριως αυτος και η ομαδα του δειχνει να κατανοει πως παιζεται το πολιτικο παιγνιδι της νεας εποχης.
Χειραγωγει εξυπνα τα ΜΜΕ και παιζει με τις δυνατοτητες που παρεχονται απο τα εναλλακτικα μεσα ενημερωσης (διαδικτυο κλπ) αλλα χρησιμοποιει σε σωστες δοσεις και τα παραδοσιακα mainstream media (καναλια , ραδιοφωνα και εκδοτικα συγκροτηματα)
Οσοι νομιζαν οτι μπορουν να ελεγξουν την εικονα του οπως εκαναν ως τωρα με τον ΣΥΝ διαψευδονται και δειχνουν αμηχανοι. Ο ιδιος ο Τσιπρας περα απο τα χαμογελα δειχνει να κινειται επαγγελματικα. Μια νεα εποχη ξεκιναει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολα θα πεφτει πλεον κατω απο 8% με τασεις ανοδου. Οσοι νομιζουν οτι αυτα τα ποσοστα ειναι συγκυριακα θα διαψευστουν απο τα γεγονοτα που θα ακολουθησουν.
Το ΠΑΣΟΚ δειχνει και ειναι αμηχανο χωρις στερεα στρατηγικη απεναντι στο φαινομενο Τσιπρα που δεν ειναι μονο μιντιακο οπως θελουν να το αναλυουν.
Στο Μαξιμου ανασαινουν με ικανοποιηση.
Δυσκολα θα χασουν και την επομενη εκογικη αναμετρηση.
Αν αυτο τους κανει αλαζονες ομως θα μαθουν και αυτοι οτι ο κοσμος δεν συγχωρει ουτε την αλαζονεια ουτε την περιφρονηση στις επιθυμιες και τις αναγκες του.
Να κυταξουν να διαχειριστουν σωστα την ευκαιρια που τους δινεται και για τι καλο του τοπου οχι μονο για την δικη τους πολιτικη ηγεμονια.
Ο κοσμος βλεπει και κρινει και παιρνει αποφασεις.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
πολύ καλό ε;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Wolf. Ευσεβεις ποθους ακροδεξιου εγκλωβισμενου στη ΝΔ εκφραζεις, μην τρελαινεσαι και βαυκαλιζεσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
For a more complete comments, I would advise you to be more detailed information, for example
here
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλη ταραχη για τον Τσιπρα γιατι αραγε;Παπαρηγα και ΠΑΣΟΚ εδωσαν ρεστα σε σχολια πικροχολα,αν δε ηταν σοβαρη απειλη ο νεος προεδρος του ΣΥΝ δεν θα υπηρχαν τετιες αντιδρασεις......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλη ταραχη για τον Τσιπρα. Βεβαιως...Βεβαιως...Δε βλεπουμε και την αντιπολιτευση που κανει στο Δημο Αθηνας. Ο Νικητας Κακλαμανης εφτασε να κανει περισσοτερη αντιπολιτεθση στον εαυτο του, απ' ο,τι ο Τσουπρας στον Νικητα. Ανωνυμε φιλε τι εχει πει για τα οικονομικα σκανδαλα του Δ.Α. Ας πουμε για το portal του Δ.Α. και τα εκατομμυρια που ξοδευτηκαν αντι για 4.000 ευρω που ειναι η πραγματικη του αξια; Μηπως εμπλεκονται και συντροφοι του απο ΣΥΝ;.