Δες το σπίτι που θα μείνει η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ για να είναι κοντά στον Πρόεδρο πατέρα της..

Αποτέλεσμα εικόνας για ιβανκα τραμπ





Μία εντυπωσιακή κατοικία στην Ουάσιγκτον εξασφάλισε η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του εκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κάσνερ.


Η εντυπωσιακή νέα έπαυλη της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ [photos]



Η 35χρονη επιχειρηματίας και η οικογένειά της ολοκλήρωσαν τη συμφωνία για την αγορά του εντυπωσιακού σπιτιού, σε πλούσια γειτονιά της Ουάσιγκτον, στην Καλοράμα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου θα μείνουν οι Ομπάμα, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο.  Πρόκειται για μία κατοικία 94 ετών, την οποία το ζευγάρι ανακαίνισε πρόσφατα.

Συνεργάτες του εκλεγέντα Αμερικανού προέδρου επισημαίνουν ότι ο Τραμπ θα έχει τη βοήθεια της κόρης και του γαμπρού του, οι οποίοι θα παίξουν ρόλο ανεπίσημων συμβούλων μετά την εγκατάστασή του στο Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, μία τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει προβληματισμό στους ειδικούς επί ζητημάτων ηθικής και δεοντολογίας, οι οποίοι με αρθρογραφία τους στη σελίδα γνώμης της εφημερίδας “The New York Times” παρότρυναν τον Τραμπ να ζητήσει την άδεια του Κογκρέσου έναντι της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας, προκειμένου μέλη της οικογένειας του να έχουν περιορισμένους, αλλά επίσημους ρόλους στην κυβέρνησή του.

Η Ιβάνκα Τραμπ από την πλευρά της έχει ξεκαθαρίσει ότι στην περίπτωση που θα έχει ρόλο συμβούλου για τον πατέρα της, στην Ουάσιγκτον, τότε, θα παραιτηθεί από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της.

Από την άλλη μεριά, δεν έχει ξεκαθαριστεί με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί τις μεσιτικές επιχειρήσεις του ο Τζάρεντ Κάσνερ, ενώ η μεταβατική ομάδα του Τραμπ δεν έχει γνωστοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες για το ζήτημα αυτό.

Ο Τραμπ αναμένεται ότι θα διαφωτίσει κάπως την κατάσταση γύρω από τη διαχείριση των περιουσιακών του στοιχείων, αλλά και τον ενδεχόμενο ρόλο των παιδιών του στη νέα αμερικανική κυβέρνηση κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11 Ιανουαρίου, σχολιάζει το CNN.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail το σπίτι, που έχει έξι δωμάτια, έχει μοντέρνο στιλ και χτίστηκε το 1923.







































Σχόλια