Μόνο ΠΑΣΟΚ τίποτα άλλο >> Α, ρε ΠΑΣΟΚ περασμένα μεγαλεία, ρε...



Περασμένα μεγαλεία, ΠΑΣΟΚΑΡΑ, όχι αυτή η μίζερη του 2012, η αυθεντική, του Ανδρέα, της δεκαετίας του 1980 και του 1990, τότε που όλη η Ελλάδα έφαγε ψωμάκι.

Δείτε μερικά πράγματα που ήταν καλύτερα επί πασοκ και μας κάνανε να περνάμε τόσο καλά και  που ξέρουμε ότι δεν θα ξαναέχουμε ποτέ πιά...

Eurovision επί ΠΑΣΟΚ: Μπορεί επί ΠΑΣΟΚ να μην καταφέραμε να σηκώσουμε την μεγάλη κούπα της Eurovision, όμως δεν ζήσαμε και λίγα. Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μπίγαλης, Μιχάλης Ρακιντζής, όλες αυτές οι μυθικές εμφανίσεις ζήστηκαν επί ΠΑΣΟΚ. Κι η πρώτη παρουσία της Έλενας Παπαρίζου άλλωστε, ήρθε το 2001 με τους Antique και μας χάρισε το χάλκινο μετάλλιο. Ας μην τα ξεχνάμε όλα αυτά, με το ΠΑΣΟΚ είχαμε συμμαχίες, μας ψηφίζανε στα εξωτερικά.


Κλάμπινγκ επί ΠΑΣΟΚ: Venue, + Soda, Mercedes, Αυτοκίνηση, Wild Rose, La Playa. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τα επικά ξενύχτια μέχρι το πρωί στα ιστορικά κλαμπ της δεκαετίας του 90. Όταν ξεκινούσες να ετοιμάζεσαι απ' το απόγευμα και επέστρεφες σπίτι σου το επόμενο μεσημέρι. Εκεί που διασκέδαζες στο ίδιο μαγαζί με τον Βλάση Μπονάτσο κι άλλες προσωπικότητες της αθηναϊκής νύχτας.

Αποτέλεσμα εικόνας για pasok εφαγε ψωμι ο κοσμος
Reality επί ΠΑΣΟΚ: Καταρχάς, το ΠΑΣΟΚ έφερε τα reality στην Ελλάδα. Το παιχνίδι λοιπόν έληξε πριν καν ξεκινήσει με 3-0 υπέρ του Σοσιαλιστικού Κινήματος. Ο καρατέκα Στέφανος Χάρης, ο Τσάκας, ο Πρόδρομος, η Άσπα Τσίνα κι ο Νότης Χριστοδούλου, μας έκαναν τηλεοπτική παρέα τα χρόνια των παχιών αγελάδων.


ΑΕΚ επί ΠΑΣΟΚ: Πρωταθλήτρια της σεζόν 1994 στην Πρώτη Εθνική. Πρωταθλήτρια. ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Οι δύο αυτές λέξεις μαζί στην ίδια πρόταση κι όχι έπειτα από λάθος. Κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. ΑΕΚ πρωταθλήτρια και στο μπάσκετ(!) το 2002. Επί ΠΑΣΟΚ και πάλι φυσικά. Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ είναι πράσινος αλλά ο αυθεντικός θα είναι για πάντα κίτρινος.


Ελληνικές σειρές επί ΠΑΣΟΚ: Επί ΠΑΣΟΚ ο Αλέξανδρος Ρήγας έγραφε τους Δύο Ξένους και το Ντόλτσε Βίτα. Ο Γιάννης Μπέζος έπαιζε τον Δόγκανο και τον Κάκαλο. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστούσε στο "Είμαστε στον Αέρα". Ο Χριστοφορής Παπακαλιάτης έκλεβε τη γυναίκα του αδερφού του.


Ρούλα Κορομηλά επί ΠΑΣΟΚ: Με το ΠΑΣΟΚ, η Ρούλα Κορομηλά ήταν νέα, λαμπερή και στο πλατό του Μπράβο φιλοξενούσε ζωντανές προτάσεις γάμου, σταρ του Μπέβερλι Χιλς και φρέσκους σταρ, κερδίζοντας τεράστια νούμερα. Ήταν μια αληθινή, σοσιαλιστική σταρ.


Εθνική μπάσκετ επί ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει τίποτα πιο ΠΑΣΟΚ από την Εθνική μας; Ναι, το Ευρωμπάσκετ του 2005 και η δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ του 2006 ήρθαν με Νέα Δημοκρατία, όμως τίποτα από αυτά δεν θα είχε έρθει χωρίς το έπος του 1987. Και τι είχαμε το 1987 φυσικά; Καλά το φαντάστηκες.


ΠΑΣΟΚ επί ΠΑΣΟΚ: Πασοκάρα. Με τις υπουργάρες του, τα πακέτα Ντελόρ, τα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Σημίτη, τις μακέτες, το ευρώ, τον Ευάγγελο το Γιαννόπουλο και τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε νεότερη ηλικία.
Κείμενα μετά από επιλογή από oneman.gr

Σχόλια