Φίλης αραχτός στο καφενείο της Βουλής >> Δεν πέφτουμε με τίποτα, οι ξένοι μας θέλουν τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα




Ο Νίκος Φίλης - και οι υπόλοιποι βολευτές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς έχουν πλέον λυμένο το οικονομικό τους πρόβλημα..

Ανθρωποι που στην κανονική τους ζωή ποτέ δεν έβγαζαν κάτι παραπάνω απο ένα μικρό μισθό (και αν) οι περισσότεροι είδαν ξαφνικά τη ζωή τους να αλλάζει και να γίνεται σαν βγαλμένη από παραμύθι...

Επομένως μπορούν να αράζουν και να αμπελοφιλοσοφούν...

Αυτό βέβαια που κανείς δεν πρόκειται να κάνει είναι να ρίξει την κυβέρνηση...

Οχι 3 αλλά 103 μνημόνια θα ψηφίσουν και με τα 2 χέρια προκειμένου να συνεχίσει να πέφτει το βουλευτικό χρήμα...

Ο Φίλης πχ πήγε στη Βουλή για την ΚΟ του συριζα δεν βρήκε κανένα εκεί για να πει καμμιά βλακεία (που λέει ο λόγος) να περάσει η ώρα οπότε τι έκανε?

Πήρε εφημεριδούλα (όχι την Αυγή βεβαίως αυτή είναι για τους άλλους) άραξε και τόριξε στο διάβασμα...

Η ζωή είναι ωραία...

Διαβάζουμε μάλιστα στο ΒΗΜΑ ότι  φαινόταν ευδιάθετος, ελαφρώς αδυνατισμένος, ντυμένος με κοτλέ παντελόνι και ψαροκόκαλο σακάκι (με το απαραίτητο μάλλινο φουλάρι) και είχε όρεξη για κουβέντα, αλλά όπως έλεγε... off the record. 


Αφού έδειξε ενδιαφέρον για το  τι συμβαίνει σήμερα στα ΜΜΕ (τα οποία τις προάλλες τα κατηγορούσε ως... πεθαμένα), είπε ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει να πέσει με τίποτα. Οτι η ΚΟ είναι συμπαγής και ότι οι ξένοι την θέλουν τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα (για να το λέει, κάτι θα ξέρει). Αναφέρθηκε ακόμα και στην πρόταση του Πάνου Καμμένου για την υποχρεωτική στράτευση στα 18 δηλώνοντας  αντίθετος και προβλέποντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να περάσει από την παρούσα κυβέρνηση.



Σχόλια