Παντρεμένη ήταν η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε πρόσφατα

pantremeni-itan-i-suntrofos-tou-tzim-karei-pou-autoktonise-prosfata


Παντρεμένη με έναν κάμεραμάν ήταν η 28χρονη Κατριόνα Γουάιτ , σύντροφος του Τζιμ Κάρει, που αυτοκτόνησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση αυτοκτονίας της 30χρονης Κατριόνα Γουάιτ, συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ έρχονται στο φως περιπλέκοντας- όμως - ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της make up artist από την Ιρλανδία, αποκαλύπτεται ότι ήταν παντρεμένη με έναν εικονολήπτη του Χόλιγουντ.

Η τρίχρονη παράλληλη σχέση

Σύμφωνα με την «Hollywood Reporter» και την Daily Mail, η Γουάιτ και ο κάμεραμάν Μαρκ Μπάρτον είχαν γνωριστεί στο Λος Αντζελες και μάλιστα δούλευαν μαζί σε κάποιες δουλειές. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, αλλά η Κατριόνα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Τζιμ Κάρει, ήδη από το 2012.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερανότι η 30χρονη σκόπευε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μαρκ Μπάρτον τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η Γουάιτ βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέντε μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Κάρεϊ.

«Δεν υπήρχε περίπτωση ο Τζιμ Κάρεϊ να κυκλοφορούσε δημόσια μαζί της αν είχε την παραμικρή υπόνοια πως είναι παντρεμένη», δήλωσε μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του 53χρονου ηθοποιού και πρόσθεσε πως: «Η Cathriona είχε χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της όσο καιρό είχε δεσμό με τον Carrey, απλά δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Ένα ζευγάρι που είναι χώρια, έχει το δικαίωμα να κάνει ο,τι θέλει και να βγαίνει με όποιον θέλει».
πηγή

Σχόλια