Αργά ή γρήγορα οι δανειστές θα στριμώξουν τον Τσίπρα.

 




Οπως έπραξαν το 2012, με τον τότε υποψήφιο πρωθυπουργό, το ίδιο πιθανολογούμε ότι θα κάνουν και τώρα οι δανειστές.

Αυτό είναι κάτι εξάλλου που το έχουμε προβλέψει ήδη απο τις 5/11/14

Θα ζητήσουν δηλαδή και την υπογραφή Τσίπρα προκειμένου να κλείσουν οποιαδήποτε συμφωνία με ορίζοντα πέραν του Μαρτίου.

Μιά ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί μιά ώρα αρχύτερα.

Το να ζητήσουν την υπογραφή Τσίπρα πριν τις εκλογές (όπως ακριβώς έπραξαν και με τον άλλον διεκδικητή τότε) έχει πολλά ατού για τους δανειστές.

Στο ερώτημα μα εφόσον ο Τσίπρας θα είναι ακόμα στην αντιπολίτευση και επομένως θα μπορεί να λέει παπ@ριές εκ του ασφαλούς η απάντηση είναι διπλή.

1) Μας τάπαν κιάλλοι. Και ο υποψήφιος του 12 πήγε να το παίξει τρελός τότε, αλλά τελικά πείστηκε

2) Αν οι δανειστές ζητήσουν την υπογραφή (και) επίσημα, και δεν ανταποκρίνεται ο υποψήφιος, τότε δεν αποκλείεται να εφαρμόσουν απο τότε τα μέτρα, οπότε ο κόσμος θα πάρει μια καλή πρόγευση του τι θα γίνει με το κυρίως πιάτο οποτε και θα σφίξουν οι κώλοι γενικότερα ούτως ειπείν θα καταλάβουν όλοι τι εστί βερύκοκο οπότε τότε μικρή σημασια εάν θα υπογράψει ή όχι ο Τσίπρας εφόσον οι ψηφοφόροι θα δουν και με τα μάτια τους ότι αυτό είναι ένα μονοπάτι που σε πάει ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη...


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 2012 το ζητησαν επειδη ο Παπανδρεου τους ζητησε να το ζητησουν καθως απο το καλοκαιρι του 2011 εψαχνε τροπο να βαλει το Σαμαρα συνυπευθυνο.
Ο Σαμαρας δεν ενδιαφερεται για συγκυβερνηση με τον Τριπρα και δεν θα ζητησει απο τους δανειστες εκ των προτερων υπογραφη του.