Καραγκούνης. Ο μισθός και η θέση που θα έχει στην Εθνική

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποφάσισε να αλλάξει την σελίδα της καριέρας του και από ποδοσφαιριστής να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα. Διαβάστε πόσο θα είναι το μηνιάτικο του 37χρονου...

 

O «Κάρα» είναι πιο ολοκληρωμένος και επιτυχημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, με την Μπενφίκα και την Ίντερ. Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν το 2004, στην Πορτογαλία, όταν μαζί με την «γαλανόλευκη« αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.
Πλέον, ο Γιώργος Καραγκούνης, αφήνει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φοράει τα καλά του και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», από τον Ανδρέα Δημάτο, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής, θα έχει θέση πρέσβη της Ελλάδας στο εξωτερικό και αναμένεται να υπερασπίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον προπονητή.
Ο μισθός του Γιώργου Καραγκούνη
Η εφημερίδα «Live Sport», αναφέρει πως ο Γιώργος Καραγκούνης θα αμείβεται με 5.000 – 5.500 ευρώ τον μήνα, στο 1/3 από αυτά που παίρνει ο αρχιδιαιτητής της Super League, Χιου Ντάλας και περισσότερα από εκείνα που λάμβανε ο Τάκης Φύσσας ως τιμ μάνατζερ.
πηγή

Σχόλια