Θα πάει ο Καραμανλής στα 40 της ΝΔ. Και ο Μητσοτάκης θα είναι εκεί

Με Καραμανλή και Μητσοτάκη η γαλάζια επέτειος

 

Εικόνα πανστρατιάς της παράταξης, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της στις 4 Οκτωβρίου του 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επιχειρείται να διαμορφωθεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», και στις δύο εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, το προσεχές Σάββατο στη Χαλκιδική, όπου διεξήχθη το πρώτο συνέδριο του κόμματος, και στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα, το «παρών» θα δώσουν όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.
Μεταξύ αυτών και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος και γνωστοποίησε πριν λίγη ώρα την πρόθεσή του να παραβρίσκεται όχι μόνον στην επίσημη εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου αλλά και στην ανοικτή συνεδρίαση στο ξενοδοχείο Άθως Παλάς, το προσεχές Σάββατο.
Εκτός του κ. Καραμανλή, παρόντες θα είναι σημαίνοντα στελέχη όπως οι κ. Πέτρος Μολυβιάτης και Ιωάννης Βαρβιτσιώτης ενώ, μετά από μακρά αποχή από τις κομματικές διεργασίες, στη Χαλκιδική θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Σταύρος Δήμας. Η παρουσία του πρώην Επιτρόπου έρχεται σε μία περίοδο που το όνομά του φέρεται να περιλαμβάνεται μεταξύ των «κεντροδεξιών» υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Εις ότι αφορά, τέλος, τον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έχει εκδηλώσει την διάθεσή του να παραβρεθεί στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών καθώς η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στη Χαλκιδική.
Προς τους κ.κ. Καραμανλή και Μητσοτάκη είχε αποσταλεί γραπτή πρόσκληση ενώ υπήρξαν και δια ζώσης επαφές του Γραμματέα του κόμματος κ. Ανδ. Παπαμιμίκου.
πηγή

Σχόλια