Oι μετακινήσεις της τηλεοπτικής σεζόν

Άλλοι έρχονται… άλλοι φεύγουν στη μικρή οθόνη κι ενώ καλά καλά δεν μπήκε ο Σεπτέμβριος, οι περισσότερες μεταγραφές έχουν ήδη γίνει. Και κάποιες άλλες, βέβαια, «μαγειρεύονται».

 
Ίσως αυτή που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση να ήταν αυτή της Κατερίνας Καραβάτου στο κανάλι Ε. Η παρουσιάστρια παρά την επιτυχημένη της πορεία την περασμένη χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά», δεν κατάφερε να κρατήσει τη συνεργασία της με τον Alpha αφού το πουλέν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδείχτηκε –για μερικούς- «ισχυρότερο» για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έτσι, η Κατερίνα θα μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο από νέα συχνότητα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της, Κρατερό Κατσούλη.
Δεύτερη στη λίστα με τις ηχηρές μεταγραφές ή καλύτερα με αυτές που προκάλεσαν σχόλια στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ήταν αυτή της Μαρίας Ηλιάκη στο ΣΚΑΪ. Η πρώην παρουσιάστρια των «Δέστε τους» μετακομίζοντας σε έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, ενώ θα αναλάβει τα ηνία ενός καθημερινό ψυχαγωγικού μαγκαζίνο με τον Μάκη Πουνέντη στο πλευρό της.
Και μιλώντας για την δεμένη ομάδα του «Δέστε τους», δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και η στροφή… του Νίκου Μουτσινά. Όχι στην ποιότητα αλλά στο ρόλο –κατ’ αποκλειστικότητα- του ηθοποιού. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά του Ant1, «Τρίχες», ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του στο κομμάτι της ψυχαγωγίας αφού οι φήμες που τον θέλουν να κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο νέο κύκλο του «Dancing with the stars» δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Από τις κυρίες που κούνησαν το μαντήλι στο σταθμό του Φαλήρου είναι και η Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος μετακόμισε λίγο πιο βόρεια, στο Ε, για να αναλάβει την ζώνη του σταθμού με μία εκπομπή που θα συνδυάζει ψυχαγωγία και ενημέρωση.
Μία μεταγραφή που προκάλεσε εντύπωση, δεδομένων των πολύ καλών σχέσεων που είχε με το κανάλι του Αμαρουσίου, είναι αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει τον καλό της φίλο Γιάννη Λάτσιο και τον Ant1 για να μετακομίσει στο Mega. Η Ντορέττα θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο «Music School», ένα μουσικό τάλεντ σόου για παιδιά, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα την απολαύσουμε στην εξ’ ολοκλήρου παρουσίαση ενός μεγάλου κόνσεπτ.
Ένα κεφάλαιο μόνο του αποτελεί το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή με το Mega. Ο ηθοποιός μπορεί να μην έχει εμπειρία από παρουσίαση εκπομπών, αλλά το μεγάλο κανάλι πίστεψε στο χιούμορ και το ταλέντο του, κι έτσι από Οκτώβριο θα βρίσκεται απέναντι από την dream team της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο Μάρκος με τους ιθύνοντες του σταθμού συζητούν ακόμα για το φορμάτ της νέας εκπομπής και τα άτομα που θα τον πλαισιώνουν με το επικρατέστερο ταίρι, τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα Τσαβαλιά.
Με αγωνία περιμένουμε να δούμε και τον Γιάννη Ζουγανέλη μέσα από τη συχνότητα του Σκαϊ. Ο ηθοποιός θα παρουσιάσει την εξελιγμένη μορφή του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και αναμένεται να κλέψει τις τηλεοπτικές εντυπώσεις.
πηγή

Σχόλια