Ο Ντινόπουλος ψάχνει - λέει - λύση για τους παιδικούς σταθμούς. Ο κόσμος ξέρει και θα τιμωρήσει...

Δείτε πως παρουσιάζουν το θέμα τα έγκυρα ΜΜΕ πχ ΤΑ ΝΕΑ....


..... Λύση στο θέμα της χρηματοδότησης των παιδικών σταθμών αναμένεται να βρεθεί σε σύσκεψη των αρμόδιων φορέων την Τετάρτη στο υπουργείο Εργασίας,  δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργυρής Ντινόπουλος.
Ο κ. Ντινόπουλος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ Διευκρίνισε πως η λύση δεν θα αφορά ενδεχομένως ορισμένους σταθμούς που χρηματοδοτούνται μόνο από Δήμους.

Για την ενδοδημοτική κινητικότητα, ο κ. Ντινόπουλος είπε ότι ίσως πρέπει να εξεταστούν εκ νέου τα χρονοδιαγράμματα, καθώς έχουν λήξει και έχουν δηλώσει συμμετοχή μόνο 1.000 υπάλληλοι, έναντι στόχου για 3.000.

Αναφερόμενος γενικότερα στην κινητικότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο, σημείωσε ότι θα τηρηθούν οι διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας.

Υπογράμμισε όμως πως η υλοποίηση των δεσμεύσεων πρέπει να γίνει ορθολογικά και με την ανάλογη ευαισθησία......





Το θέμα βέβαια είναι το εξής.

Για ποιούς παιδικούς σταθμούς μιλάει ο Ντινόπουλος?

Μήπως μιλάει για τους ελάχιστους (πόσοι είναι? καμιά 10ριά?) που χρηματοδοτούνται απο το ΕΣΠΑ?

Διότι ο τίτλος και το κείμενο σε κάνει να νομίζεις ότι θα βρείς σταθμό για το παιδί σου, ότι δηλαδή αναφέρεται στους παιδικούς σταθμούς γενικώς

Πράμα που όλος ο κόσμος (που σκάει τα 400άρια το μήνα) ξέρει πως είναι ψέμα.

Ενα ακόμα (λαικοδεξιό) ψέμα σαν αυτό το Βορίδη που ανακοίνωσε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που τρέχει απο το  2013 με τέτοιο τρόπο που σε έκανε να νομίζεις ότι είναι κάτι καινούργιο.

Αυτά τα μισο-ψέματα (που είναι χειρότερα απο το εντελώς ψέματα) θα τα θυμάται ο κόσμος όμως....


Σχόλια