Ο κυρ-Φώτης δεν επανέρχεται. Πογκρόμ εναντίον των 36 συνολικά ΔΗΜΑΡιτών που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου

 


Στο θέμα των ΔΗΜΑΡιτών που τρούπωσαν στο Δημόσιο με βάση την αναλογία διαμοιρασμού θέσεων των τριών κομμάτων εξουσίας αναφέρεται ο μικροπολιτικός στα ΝΕΑ.
Φαίνεται πως στην κυβέρνηση (Σαμαράς/Μπέννυ) το πήραν απόφαση ότι θα μείνουν οι δυό τους και αποφάσισαν να δώσουν τις επίμαχες θέσεις στους δικούς τους.
Ομως ποιοί θα μπούνε στη θέση αυτών που φεύγουν?
Πασόκοι?

Δείτε το σχετικό απόσπασμα απο ΤΑ ΝΕΑ.


Πέρυσι τέτοιον καιρό η ΔΗΜΑΡ έκανε ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση. Ομως τα στελέχη της που έχουν καταλάβει οφίκια σε υπουργεία και οργανισμούς ζουν και βασιλεύουν. Το Μέγαρο Μαξίμου τήρησε στάση αναμονής και δεν τους ξήλωσε για να μην κατηγορηθεί για εκδικητικότητα. Ή για να κάνει πιο εύκολη την επανείσοδο του κόμματος Κουβέλη στην κυβέρνηση.
Προφανώς κάποιοι είχαν την ελπίδα ότι ο κυρ Φώτης δεν θα επέμενε στον ανένδοτο και, τέλος πάντων, ότι μπορεί να ψήφιζε κάποια νομοσχέδια. Πλέον όμως δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Οπότε το Μαξίμου ετοιμάζεται να κάψει τις γέφυρες. Δηλαδή να προχωρήσει σε πογκρόμ εναντίον των 36 συνολικά δημαριτών που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου. Αρχίζω να καταλαβαίνω τώρα τι εννοούσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος όταν έλεγε ότι παραπλεύρως του ανασχηματισμού θα έχουμε και αλλαγές σε δημόσιους οργανισμούς.
Περιμένω να δω αν στη θέση των δημαριτών θα πάνε πασόκοι.

Σχόλια