Τι δείχνει στο βίντεο της δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο


Οι δράστες, δύο άτομα, αναβάτες μοτοσικλέτας, κινούνται στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Ηρακλείου, προς την Αττική Οδό, και προσπερνούν ομάδα τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

 (ΣΣ Δείτε μιά αναπαράσταση του τι δείχνει το βίντεο. Είναι απο τις ειδήσεις του Σκάι. Κρατάει μέχρι το 1.40 περίπου)






Ακολουθεί μία αφήγηση του τι δείχνει το βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και καταγράφει την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Η επίθεση στοίχισε τη ζωή στον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη, ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Το Βίντεο


--Οι δράστες, δύο άτομα, αναβάτες μοτοσικλέτας, κινούνται στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Ηρακλείου, προς την Αττική Οδό, και προσπερνούν ομάδα τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


--Οι δράστες σταματούν και αποβιβάζονται από το δίκυκλο σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από τους τέσσερις άνδρες, και βαδίζουν προς το μέρος τους.


--Σε απόσταση 15 μέτρων από τα θύματα, ο ένας από τους δύο αρχίζει πυροβολεί.


--Και ο δεύτερος φαίνεται πως οπλοφορεί, αλλά δεν βγάζει το όπλο του.


--Με τους δύο πρώτους πυροβολισμούς πέφτει νεκρός ένας από τους δύο που έχασαν τη ζωή τους.


--Οι άλλοι τρεις τρέχουν προκειμένου να ξεφύγουν, όμως τα πυρά του δράστη πετυχαίνουν και σκοτώνουν έναν ακόμα.


--Ο τρίτος, καταφέρει να διαφύγει αβλαβής, τρέχοντας σκυφτός στην Μεγάλου Κωνσταντίνου, με κατεύθυνση προς Πεύκη. Ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», προσπαθεί να φύγει προς Νέα Φιλαδέλφεια, όμως πυροβολείται πισώπλατα.


--Τέλος, ο δράστης πλησιάζει τα δύο πρώτα θύματα, στέκεται από πάνω τους ενώ κείτονται στο έδαφος, και τους δίνει τη χαριστική βολή, πυροβολώντας τους στο κεφάλι.πηγή

Σχόλια