Το παράκανε ο Χατζηδάκης. Μετά την επιτυχία με τις Κυριακές βγάζει νέο νόμο. Ολη νύχτα ανοιχτά τα μαγαζιά.

Αυτή τουλάχιστον είναι η πληροφόρηση που μας μετέφερε ένας μεθύστακας με τον οποίο τα πίναμε χθές.

Ο μεθύστακας αυτός ισχυριζόμενος ότι μιλάει με άνθρωπο "πολύ κοντά στον πρωθυπουργικό περιβάλλον" μας είπε ότι ο Χατζηδάκης έχει εντολή να φτιάξει νέο νόμο σύμφωνα με τον οποίο τα μαγαζιά θα παραμένουν ανοιχτά όλη νύχτα.

Στο υπουργείο σχεδιάζουν το εξής.

Τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 9, οι μαγαζάτορες θα πηγαίνουν σπίτι τους  για κατούρημα, και μετά θα ξαναγυρίζουν στο μαγαζί τους.

Εκατσαν και υπολόγισαν χρόνους κλπ και βρήκαν ότι 2 ώρες "είναι υπεραρκετές" και άρα τα μαγαζιά θα ανοίγουν πάλι στις 11, κάθε βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.

Μετά θα ξανανοίγουν στις 9.

Σύμφωνα με πληροφορίες (του μεθύστακα) ο υπουργός σε ερώτηση συνεργατών του "μα πότε θα κοιμούνται οι άνθρωποι?" και "ότι αυτά δεν γίνονται" απάντησε ότι "να πάνε να κόψουν το λαιμό τους", "όλα γίνονται" και ότι όπως στο στρατό όταν θέλαμε να καλύψουμε συναδέλφους κάναμε υπηρεσίες επί 5 και 6 μέρες σερί και ήμασταν σαν τα ζόμπι το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι μαγαζάτορες.

Ακούγεται ότι υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης , οι πόλεις να δείχνουν ζωντανές και χαρούμενες και ο κόσμος να γυρίζει γύρω γύρω στα μαγαζιά σάν τις μέλισες, τα πουλάκια να κελαηδάνε στα δένδρα, οι συνταξιούχοι να κάνουν διαγωνισμούς χορού κλπ , ώστε να φύγει η κατήφια απο τη χώρα.

"Θέλω η Αθήνα να θυμίζει Νέα Υόρκη, την πόλη που ποτέ δεν κοιμάται" είπε ο υπουργός στους συνεργάτες του.

"Θέλω όλοι να είναι χαρούμενοι και να ψωνίζουν"

"Να είναι κεφάτοι".






ΥΓ Η παραπάνω ανάρτηση είναι (προφανώς) χιουμοριστική, δηλαδή δεν ισχύει τίποτα απο ότι διαβάζετε.








Σχόλια