ΠΑΣΟΚ: Η εξεταστική θα είναι το βατερλό του Τσίπρα





«Το Βατερλό του κ. Τσίπρα» είναι ο τίτλος της 10σέλιδης ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, τονίζοντας πως αυτή ανακοίνωση αποτελεί «μια πρώτη απάντηση στην πρόταση που επιτέλους (!) υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια / ναυπηγεία». «Η συνέχεια στη Βουλή», σημειώνει.

 «Με εντυπωσιακή καθυστέρηση σαράντα και πλέον ημερών και μετά από την ανοικτή και σκληρή πρόκληση που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να καταθέσει επιτέλους την πρόταση του και να έρθει στη Βουλή για να λάβει την απάντηση», αναφέρει στην εισαγωγή και προσθέτει:

 «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πανηγυρική υποχώρησή του σε σχέση με την συκοφαντική επίθεση που είχε επιχειρησει να οργανώσει. Είναι ένα κειμενο διαφυγής που δεν μπορεί όμως να λειτουργήσει ως οδός διαφυγής για τον κ. Τσίπρα και το στενό του κύκλο! Ήδη όμως από τώρα ας λάβει υπόψη του τα παρακάτω, για να προετοιμαστεί καλύτερα για τη συζήτηση.»

 Η ανακοίνωση

πηγή

Σχόλια