Εισέβαλε σε σπίτι, απείλησε παιδιά και... μπήκε στο Facebook!

Σε ταινία θρίλερ μετατράπηκε το απόγευμα της Παρασκευής για μία νεαρή μητέρα τριών μικρών παιδιών στο βρετανικό Ιαρσαμ Κλόουζ.

Η σπασμένη πόρτα του δωματίου όπου ταμπουρώθηκε η μητέρα με τα παιδιά, η οποία πλήρωσε με αρκετές μελανιές την προσπάθεια να τα προστατέψει

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ξεχωρίζουν τους λογικούς από τους... «καμμένους» όπως αποδεικνύει αυτή η απρόσμενη ιστορία από τη Βρετανία.

Η Σαμάνθα Ανταμς είχε αποχαιρετήσει τον σύντροφό της δέκα λεπτά νωρίτερα, καθώς πήγαινε για κάποια μικροδουλειά στα περίχωρα του Χαλ, στη Βρετανία, με την εξώπορτα να έχει μείνει ξεκλείδωτη και την ίδια να κάθεται στο σαλόνι, όταν άκουσε κραυγές και ουρλιαχτά.

Σοκαρισμένη είδε μία νεαρή σε αλλόφρονα κατάσταση να μπαίνει στο σπίτι και να κλειδώνει την πόρτα. Στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι, μόνο που αυτό ήταν... βουτύρου! Με αυτό μάλιστα προσπάθησε να προκαλέσει εμετό στον εαυτό της, ενώ στη συνέχεια φάνηκε να ηρεμεί για μερικά λεπτά.

Η Σαμάνθα, που επιχειρούσε να πάρει την Αμεσο Δράση από το σταθερό, παράτησε το τηλέγωνο και προσπάθησε να πάει προς τη σκάλα ώστε να φτάσει στα τρία παιδιά της που κοιμόνταν στον επάνω όροφο. Η γυναίκα την είδε και όρμηξε και αυτή προς τα κει, μουρμουρίζοντας μάλιστα απειλές όπως «αν δεν μου δώσουν πίσω τον γιο μου, θα πάρω τον δικό σου και θα τον σκοτώσω»!

Η εισβολέας μπήκε στην πόρτα της κόρης, ξήλωσε το καλώδιο της κεραίας της τηλεόρασης και προσπάθησε να το τυλίξει γύρω από το λαιμό του παιδιού. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με την Σαμάνθα, που κατάφερε να πάρει τελικά τα παιδιά και να κλειδωθεί σε ένα από τα δωμάτια.

Η γυναίκα δεν πτοήθηκε άμεσα και άρχισε να χτυπάει την πόρτα με ότι βρήκε, ανοίγοντάς της μία τεράστια τρύπα. Σε κάποια στιγμή της... πολιορκίας μάλιστα άρπαξε και το κινητό της κοπέλας και το έσπασε.

Μετά από τα παραπάνω τελικά υποχώρησε και πήγε πάλι στο ισόγειο, όπου μεταξύ κραυγών και στιγμών ησυχίας, έκανε το πιο βρετανικό πράγμα του κόσμου: έβαλε να βράσει νερό για τσάι! Παράλληλα, πήρε το λάπτοπ της Σαμάνθα και μπήκε στο λογαριασμό της στο Facebook!

Η νεαρή μητέρα βρήκε τότε την ευκαιρία και από άλλο τηλέφωνο πήρε την Αμεσο Δράση, που τελικά έφτασε 20 λεπτά αργότερα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν χτύπησαν το κουδούνι, η εισβολέας τους άνοιξε ήρεμη και τους είπε ότι η Σαμάνθα ήταν η μανιακή που είχε αιχμαλωτίσει τα παιδιά στον πάνω όροφο.

Μία απλή ματιά ωστόσο τους έπεισε για το αντίθετο και έτρεξαν πίσω, για να βρουν την γυναίκα γυμνή πλέον να τρέχει στο δρόμο.

Την κυνήγησαν, την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν, την ίδια περίπου ώρα που ο πατέρας τον παιδιών επέστρεφε μην τολμώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε...
πηγή

Σχόλια