Παραπολιτικά απο τη Σπάρτη (συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος μέσα στη ΝΔ)



Προκαλεί πολύ γέλιο η Φαιβρωνία στην Λακωνία..!
Μανία καταδίωξης μάλλον έχει πιάσει την Βουλευτή Λακωνίας Φ. Πατριανάκου, με τις άγαρμπες κινήσεις που κάνει στον Νομό. Πριν μια βδομάδα, χωρίς ίχνος πολιτικού τακτ, τα έβαλε με τις καθυστερήσεις πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ, μόνο και μόνο επειδή στον Οργανισμό προΐσταται ο συμπολιτευτής της στην Λακωνία Γρηγόρης Αποστολάκος.  Ηταν τόσο ξεκάθαρο ότι προσπαθούσε να χτυπήσει κάτω από την μέση τον ομογάλακτο ‘αντίπαλο’ της, που το θέμα καταντούσε κωμικό..  Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες που ο Αποστολάκος βρίσκεται στο τιμόνι του Οργανισμού, κατευθύνθηκαν προς την Λακωνία πάνω από 58 εκατομμύρια ευρώ για διάφορες αγροτικές ενισχύσεις. Κι αυτό μάλλον την έτσουξε.. Αλλά η κωμωδία είχε και συνέχεια!
Αμέσως μετά άρχισε πόλεμο με την γαλάζια Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Ντία Τζανετέα, γιατί λέει της έκλεψε την ιδέα, με ποιόν τρόπο θα προωθούνται καλύτερα τα Λακωνικά προϊόντα.. Κύριε ελέησον! Φαίνεται πως το κορίτσι ψάχνει συνέχεια να βρει τρόπο να προβληθεί και έχει χάσει το μέτρο..
Θέλετε κι άλλο ευτράπελο; Τις προάλλες ο έτερος γαλάζιος συμπολιτευόμενος της στον νομό, ο  υφυπουργός Δαβάκης συναντήθηκε με τον  Αδωνι και πήρε υπόσχεση ότι δεν θα κλείσει το Νοσοκομείο των Μολάων. Αμέσως η Φαιβρωνία δεν έχασε καθόλου χρόνο! Ετρεξε σούμπητη την επόμενη μέρα να φωτογραφηθεί με τον Υπουργό Υγείας και να του ζητήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα..! Και να μετά, οι φωτογραφιάρες της στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, για το κατόρθωμα που δήθεν πέτυχε αυτή! Το μεγαλείο της αστειότητας!  Κάποιος πρέπει να την συμμαζέψει την Φαιβρωνία, γιατί αν συνεχίσει έτσι, έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο με τα καμώματα της.  Στο κάτω κάτω, όλα αυτά κάνουν κακό στο ίδιο το κομματικό της στρατόπεδο. Εκεί στην ΝΔ, την έχουν πάρει χαμπάρι;
Ο ‘Μικρο-Λακωνικός’

 Αναγνώστης

Σχόλια