Ο Στουρνάρας να απολύσει τον Μανιτάκη, αλλά υπό την προυπόθεση ότι θα βάλει κάποιον που θα μειώσει τον δημόσιο τομέα και άρα και την φορολογία στα υποζύγια που πληρώνουν.



Φαίνεται ότι ο λεγόμενος πρωθυπουργός της χώρας (Σαμαράς) είπε στον Κουβέλη να μην ανησυχεί και ο Μανιτάκης θα μείνει στη θέση του.
Ο Σαμαράς φυσικά δεν δίνει δεκάρα για το γεγονός ότι το να μείνει ο Μανιτάκης στη θέση του σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος ακόμα και αν έχει διαπράξει φόνο.
Και μέσα στη φυλακή θα συνεχίσουμε - πιθανότατα - να τον πληρώνουμε όλοι εμείς για να μην χάσει ο Κουβέλης και μαζί και ο Σαμαράς ούτε μία ψήφο.
Οι άνθρωποι είναι απλώς επικίνδυνοι.
Επομένως ο Στουρνάρας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Θα πρέπει να απολύσει τον Μανιτάκη (μέσω τρόικας) αλλά αυτό θα πρέπει να έχει νόημα.
Θά πρέπει στη θέση του να βάλει κάποιον που θα διώξει μερικούς κηφήνες απο το δημόσιο ώστε να μειώσει τη φορολογία στούς ηλιθίους (ιδιοκτήτες ακινήτων κλπ) που εξακολουθούν και πληρώνουν μισθούς κηφήνων για να βγαίνουν βολευτές και πρωθυπουργοί αυτοί που τους προστατεύουν.
Αρα εάν το ζητούμενο είναι η σωτηρία της χώρας και όχι η διατήρηση στην εξουσία των ανίκανων πρωθυπουργών και λοιπών, μέσω της προστασίας των κηφήνων του δημοσίου, αυτή είναι η ώρα του Στουρνάρα.
Μπορεί?

Σχόλια