Η αδερφή του ιδρυτή και αφεντικού του Facebook, πιάστηκε στην παγίδα των ρυθμίσεων απορρήτου τού ...Facebook

Η Randi Zuckerberg

Και ο Mark


Η Randi Zuckerberg, αδερφή του ιδρυτή και αφεντικού του Facebook, πιάστηκε στην παγίδα των ρυθμίσεων απορρήτου του κοινωνικού δικτύου όταν μία από τις οικογενειακές φωτογραφίες της, πού είχε μέσα και τον αδελφό της, έγινε ορατή από το ευρύ κοινό.
Τη νύχτα της Τρίτης, ένα άτομο που ονομάζεται Callie Schweitzer δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter η οποία δείχνει πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Mark Zuckerberg, να κάνει γκριμάτσες με το τηλέφωνο στο χέρι. Η Randi Zuckerberg, 30 ετών, η οποία είναι επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας ενώ πρίν  υπήρξε εκπρόσωπος του Facebook και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, ανταποκρίθηκε άμεσα με ένα  τιτίβισμα και ενα ερώτημα:
"Δεν είμαι σίγουρη απο πού πήρατε τη φωτογραφία μου. δημοσιεύτηκε μόνο για τους φίλους στο FB (Facebook, ed.) Το να την δημοσιεύεις  στο Twitter δεν είναι πραγματικά cool. "
 Η "ένοχη" σκέφτηκε οτι η φωτογραφία ήταν δημόσια επειδή εμφανίστηκε στο newsfeed της, είπε απολογητικά, πριν από τη διαγραφή της φωτογραφίας.
 Ήταν πραγματικά μιά φίλη της Randi, και ως εκ τούτου μπορούσε να έχει πρόσβαση στη φωτογραφία Η συγνώμη έγινε δεκτή αλλά ακολούθησε έντονη συζήτηση, όπου πολλοί σημειώναν την ειρωνεία του πράγματος ότι δηλαδή ο Mark Zuckerberg, κατά κάποιο τρόπο πιάστηκε στη δική του παγίδα.

Σχόλια