Μαζί τίς πηδήξαμε. Περίπτωση Alessandra Sorcinelli....

Αποκαλύψεων συνέχεια
Ο Σίλβιο έδωσε 100.000 στο κορίτσι του καιρού



Ένα κορίτσι την ημέρα, τον Μπερλουσκόνι θα κάνει πέρα, ή μήπως όχι; Όπως φαίνεται ο κατάλογος με τις ερωμένες του ιταλού πρωθυπουργού δεν έχει τέλος, αλλά οι ιταλοί πολίτες δεν πτοούνται καθόλου από τα σκάνδαλα και μάλιστα η δημοτικότητα του Καβαλιέρε όλο και ανεβαίνει, όπως φάνηκε από γκάλοπ που δημοσιεύτηκε χθες!

     

Σήμερα, το φως της δημοσιότητας βλέπει η ιστορία της Alessandra Sorcinelli, η οποία είναι παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στη γειτονική χώρα.





Όπως προκύπτει από τους ελέγχους της εισαγγελίας, η ξανθιά παρουσιάστρια έλαβε από τον Μπερλουσκόνι ποσό άνω των 100.000 ευρώ, μετά την παρουσία της στα διάσημα πλέον πάρτυ του.



Από τα στοιχεία φαίνεται ότι ο Σίλβιο έβαλε λεφτά στον τραπεζικό λογαριασμό της Sorcinelli και πριν από λίγες ημέρες, που το ροζ σκάνδαλο άρχισε να παίρνει διαστάσεις.



Οι καταθέσεις στον λογαριασμό της κοπέλας άρχισαν πέρσι και ο Σίλβιο της έβαζε περίπου 10.000 ευρώ το μήνα και αναφέρονταν ως «φιλικό, άτοκο δάνειο».
Κείμενο απο http://www.protothema.gr/world/article/?aid=101804



ΣΣ Γιά όσους προσπαθούν να θυμηθούν (λόγω τού τίτλου της ανάρτησης) εάν είχαν κάποια σχέση με την Αλεσάνδρα και δέν το θυμούνται θυμίζουμε ότι πρόκειται για τό γνωστό πλέον ανέκδοτο..

Τί θα έλεγε, λέει , ο Μπερλουσκόνι εάν είχε στό DNA του λίγο απο Πάγκαλο?
"Μαζί τίς πηδήξαμε", είναι η απάντηση...

Σχόλια