Γιατί δέν παρεμβαίνει τώρα ο εισαγγελέας για τις υποθέσεις τών νοσοκομείων;


Ενώ στην υπόθεση Siemens η υπόθεση τού κουκουλώματος προχωράει κανονικά καί τηρούνται τα προσχήματα , εντύπωση προκαλεί ότι στην υπόθεση τών προμηθειών τών νοσοκομείων δέν τηρούνται ουτε καν τα προσχήματα...
Εγκυροι παρατηρητές μιλάνε γιά κουκούλωμα στην ψύχρα....
Μιλάνε ότι εδώ σε αυτη την περίπτωση δεν υπάρχουν στοιχεία απ΄ έξω και γιαυτό όλα είναι πολύ πιό εύκολα...
Επίσης δέν υπάρχουν άλλου τύπου διακυβεύματα παρά μόνο αγνό ελληνικό φαγοπότι...
Πάντως τά λεφτά είναι πολύ περισσότερα απο αυτά τής υπόθεσης Siemens...
Είναι 40 με 150 φορές περισσότερα...

Διαβάζουμε στο Εθνος...


"Το σκάνδαλο της Υγείας μεγαλύτερο της Siemens"
Ο Α. Βγενόπουλος ζήτησε ακόμη την παρέμβαση του πρωθυπουργού για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, τονίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση.

Για επιβράβευση απατεώνων στο χώρο της Υγείας, μίλησε ο Α.Βγενόπουλος αναφερόμενος στις ρυθμίσεις για τους προμηθευτές και με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, σε συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο χώρο της Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας.

"Επιβραβεύονται οι απατεώνες με τις υπερτιμολογήσεις του 800% έναντι των τίμιων", ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε εμμέσως την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για υποθέσεις απευθείας αναθέσεων με υπερτιμολογήσεις.

Ζήτησε ακόμη την παρέμβαση του πρωθυπουργού για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, τονίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση και εάν τελικά συμβεί αυτό θα έχει επιπτώσεις και στην ελληνική οικονομία.

Αναφερόμενος στην υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο κ.Βγενόπουλος είπε ότι είναι μια τίμια πολιτικός με ήθος, αλλά δεν μπορεί να κάνει το έργο που της έχει ανατεθεί.

Χαρακτήρισε τα προβλήματα της Υγείας ως το "μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα, μεγαλύτερο επί 40 ή 150 φορές απο το σκάνδαλο Siemens, ανάλογα με το πόσο πίσω πηγαίνουμε χρονικά", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βγενόπουλος.

Πρότεινε τρεις απλές κινήσεις και δράσεις για να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση στον τομέα της Υγείας μέσα σε λίγους μήνες.

-Ελεγχο των οικονομικών των νοσοκομείων από ελεγκτικές εταιρίες (ισολογισμοί, διπλότυπο σύστημα, απογραφή αποθηκών κλπ)

-Πλήρη μηχανογράφηση των εφαρμογών

-Καθιέρωση ηλεκτρονικής διεξαγωγής των διαγωνισμών.

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=16986655

Σχόλια

Ο χρήστης Griniaris είπε…
Για την διαχρονική, πλήρως τεκμηριωμένη, ληστεία του ΕΣΥ στο

http://ermippos.blogspot.com

Από κάποιον ο οποίος τεκμηρίωσε / στήριξε την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ το διάστημα 2001 - 2004. Και μετά κατάλαβε τι γίνεται και τουλάχιστον είχε την τόλμη να τα ανεβάσει στο διαδίκτυο