Αυτό το κράτος δέν σώζεται με τίποτα. Αλλοι χάνουν τον 14ο μισθό καί άλλοι παίρνουν 16....


...μπουρλόοοοτοοο....
Υπάλληλοι με σύνταξη υπουργού

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ναι ένας υπάλληλος παίρνει μεγαλύτερη σύνταξη από έναν διευθυντή υπουργείου. Αρκεί βέβαια να είναι υπάλληλος της Βουλής.






Πως γίνεται αυτό. Πολύ απλά. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Alter«Σήμερα», τα επιδόματα των υπαλλήλων της Βουλής, όχι απλώς δεν κόβονται, αντίθετα προσμετρούνται στον υπολογισμό της σύνταξης. Έτσι η βασική σύνταξη ενός υπαλλήλου του Κοινοβουλίου φτάνει στα 1600 Ευρώ, ενώ ενός διευθυντή υπουργείου είναι μόλις 960.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο υπάλληλος της Βουλής παίρνει τη σύνταξη και μετά από 27 χρόνια, ενώ οι κοινοί δημόσιοι υπάλληλοι στα 35.

Αλήθεια, αυτά τα βλέπει ο κ. Πετσάλνικος ή περιμένει να τα γράψει πρώτα το Focus.
http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=35183

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χθές το βράδυ στην εκπομπή του Ζούλα στη ΝΕΤ, τόσο ο Μ.Ανδρουλάκης όσο και ο Στουρνάρας κατηγόρησαν τον Παπαντρέου ότι εάν είχε πάρει έγκαιρα μέτρα τον Οκτώβριο δεν θα είχαμε πληρώσει ένα σκασμό υπερ-τόκους για το δανεισμό μας και δεν θα είχαμε γίνει διεθνώς ρεζίλι.
Τόνισαν ότι τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι αγορές (βλ. αμερικανοί) ήξεραν τα ψιλομαγειρέματα (εδω και 10 χρόνια) αλλά όταν είδαν την πλήρη απουσία λήψης μέτρων θορυβήθηκαν από την αδράνεια και ζήτησαν μαζικά τα λεφτά τους, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό.
Ο ΓΑΠ είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την κλιμάκωση της κρίσης.
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Μετά απ'' όλα αυτά αποδεικνύεται ότι ο Γιωργάκης είναι
(α) ψεύτης του χειρίστου είδους, γιατί ήξερε την κατάσταση πριν τις εκλογές (το επιβεβαίωσε και ο Προβόπουλος) και μας έλεγε "υπάρχουν λεφτά"
(β) γκαφατζής του χειρίστου είδους, γιατί αυτός ανέβασε τα spread με τις συνεχείς δηλώσεις του περί χρεωκοπίας το Νοέμβριο
και τέλος (γ) δεν έχει ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, γιατί τα μέτρα είναι επί δικαίων και αδίκων. Ακόμα και πρωτοετείς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ ξέρουν ότι η έμμεση φορολογία πλήττει ολόκληρη την κοινωνία, και ότι κοινωνικά δίκαιη είναι μόνο η άμεση φορολογία των υψηλών εισοδημάτων. Εδώ το σύνολο των μέτρων είναι έμμεσοι φόροι, άρα κοινωνικά άδικοι.