Domino effect καί θεωρία τού χάους. Τό διαζύγιο τής Μενεγάκη θα πυροδοτήσει ευρείες (καί απρόβλεπτες) ανακατατάξεις στήν ελληνική showbiz...


Ντόμινο εξελίξεων άπό το διαζύγιο της Ελένης!!!

Το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Και μπορεί κάποιοι να γνώριζαν τα περί χωρισμού, οι περισσότεροι (άνθρωποι της τηλεόρασης κι εκτός) δεν είχαν την παραμικρή ιδέα. Ωστόσο, το διαζύγιο της δεκαετίας (όπως το χαρακτηρίζουν όλοι) δεν προκάλεσε μόνο μεγάλη έκπληξη, αλλά και μία σειρά... εξελίξεων που επηρεάζει κόσμο και κοσμάκη. Μέχρι και στο Χόλυγουντ έχει αντίκτυπο και δες το why...




Η Τατιάνα Στεφανίδου παίρνει τη θέση της Ελένης ως η μοναδική τηλέ-σταρ με την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Η «Τάτι» ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη λαϊκή, μαθαίνει να ψωνίζει καλό ραπανάκι και μπρόκολο. Πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, το καλοκαίρι το περνάει όλο στην Μύκονο κάνοντας μπάνια και παίζοντας με τον άνδρα της και τα παιδιά. Α, επίσης αποκτά και τρίτο παιδί. Σωστά πράγματα.

Η Ελένη δημιουργεί ένα νέο μοντέλο. «Η πετυχημένη και χωρισμένη με τρία παιδιά παρουσιάστρια». Εκεί, που προ διαζυγίου αποτελούσε το πρότυπο για την κάθε γυναίκα που έμενε σπίτι και μεγάλωνε τα παιδιά, τώρα θα είναι το πρότυπο για τις γυναίκες που τόλμησαν να χωρίσουν, συνεχίζουν να εργάζονται και μεγαλώνουν παιδιά! Εδώ, οι απορίες/κοτσάνες λίγο μαζεύονται, διότι πια η Ελένη δεν είναι η ξανθιά «γατούλα», αλλά γυναίκα μόνη που πήρε τη ζωή στα χέρια της.

Μετά την κατάρρευση της οικογενειακής ευτυχίας της Ελένης Μενεγάκη, οι νεαρές ξανθές κυρίες της τηλεόρασης, που την είχαν πρότυπο βρίσκονται σε δίλημμα. Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά σκέφτονται αν θα χωρίσουν Γιώργο Λιάγκα και Λέοντα Πατίστα τώρα που προλαβαίνουν ή θα σκουρύνουν το μαλλί, θα αφαιρέσουν λίγο ρουζ και κραγιόν, θα προσθέσουν ύφασμα στο ντεκολτέ (κυρίως η Φαίη) και θα ακολουθήσουν την οικογενειακή ευτυχία της Τατιάνας. Η Σκορδά με Λιάγκα είναι πιο εύκολο να το κάνει.

Ο φόβος του Σπύρου Χαριτάτου ότι του χρόνου θα γίνει pizza boy, επαληθεύεται. Το διαζύγιο εκτοξεύει τα νούμερα της Ελένης και η ίδια επιστρέφει στο θρόνο της. Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν βλέπουν ξανά πρωτιά και ο Γιάννης Λάτσιος, που δεν ξέχασε τις σπόντες του (ο άνθρωπος χώριζε κι εκείνοι έλεγαν ότι κοιτάει τη γειτόνισσα Ελένη) τους βγάζει από το πρωινό. Τη θέση τους παίρνει η Κατερίνα Γκαγκάκη...

Η Ευγενία Μανωλίδου σκέφτεται σοβαρά μήπως χώριζε τον Άδωνη Γεωργιάδη για να της δώσουν επιτέλους μία εκπομπή στην τηλεόραση. Αφού η οικογενειακή ευτυχία δεν περνάει πια;
Manolidou.gif Manolidou image by aviastos
Τα περιοδικά Ok και Hello κινδυνεύουν με κλείσιμο. Η Ελένη δεν βγαίνει έξω από το σπίτι και οι αναγνώστες βαριούνται κάθε εβδομάδα μόνο την οικογενειακή ευτυχία της Δέσποινας Βανδή.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, επιτέλους βρίσκει την ησυχία της. Η χωρισμένη Μενεγάκη εννοείται ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ζευγάρια που είχαν προβλήματα στο γάμο τους, που είχαν κουραστεί και ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δεν τολμούσαν, ακολουθούν πια το δρόμο που χάραξε η «επαναστάτρια» Ελένη. Πρώτη τη μιμείται η Σερζίλ Θερόν, η οποία την επόμενη από την ανακοίνωση της Μενεγάκη, ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον αρραβωνιάρη της μετά από εννιά χρόνια (επίσης) σχέσης.

Τέλος, οι «Brangelina» μετά τον παγκόσμιο παροξυσμό (έκτακτες εκδόσεις, αφιερώματα, διακοπή προγράμματος από το.. CNN) που προκάλεσε το διαζύγιο της Μενεγάκη, αποφάσισαν να αναστείλουν τον δικό τους χωρισμό, διότι θα περνούσε στο νούκτου. Έτσι, επιτέλους έκαναν δημόσια εμφάνιση σε βραβεία. Αλλά και πάλι, στο ντούκου πέρασε.
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=7098038

Σχόλια