Αποδεδειγμένη - εκ τών πραγμάτων - πολιτική ανηθικότητα απο ΤΑ ΝΕΑ εναντίον τού Ρουσόπουλου. Θά προσφύγει στή Δικαιοσύνη...

Δέν είναι όλοι οι πολιτικοί μπλεγμένοι στήν υπόθεση τής Siemens...
Μερικοί μάλιστα πραγματικά δέν είχαν καμμία επαφή...
Επίσης δέν γνώριζαν όλοι οι πολιτικοί τον Χριστοφοράκο...
Φαίνεται ότι ο Ρουσόπουλος θα πρασφύγει στη Διακιοσύνη για αυτήν την περίπτωση πολιτικής ανηθικότητας τής εφημερίδας...

Θυμίζουμε ότι η περίοδος Ρουσόπουλου ηταν η μοναδική απο τό 1980 καί μετά περίοδος όπου η ΝΔ είχε πραγματική επικοινωνιακή υπεροπλία, χωρίς να έχει δικά της ΜΜΕ...
Θυμίζουμε ακόμα, ότι μετά την πολιτική εξουδετέρωση Ρουσόπουλου, η ΝΔ έπεσε στίς δημοσκοπήσεις και δέν επανηλθε ποτέ έκτοτε...

Διαβάζουμε στό στάρ...

Απάντηση Θ. Ρουσόπουλου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», το οποίο επιχειρεί να τον συνδέσει με την υπόθεση Siemens αναφέρει σε δήλωσή του:





«Δεν ανέμενα ποτέ την εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση της SIEMENS. Και αυτό διότι ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία αυτή, τον κ. Χριστοφοράκο, ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχός της. Σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» με παρουσιάζει ως συνομιλητή του κ. Χριστοφοράκου, δημοσιεύοντας αποσπάσματα του ημερολογίου του, στα οποία εμφανίζονται επαφές με κάποιον Ρουσόπουλο. «ΤΑ ΝΕΑ» ισχυρίζονται πως είμαι εγώ. Δημοσιεύουν μάλιστα και φωτογραφία μου. Χρειάστηκαν μόνο δέκα λεπτά για να πληροφορηθώ ότι υπάρχει υπάλληλος της SIEMENS με το όνομα Ρουσόπουλος, ο οποίος είναι και ο ...αναφερόμενος στο περίφημο ημερολόγιο. Η πρωτοφανής γκάφα της εφημερίδας που με πολιτική ανηθικότητα χειρίστηκε το θέμα με οδηγεί στην απόφαση να προσφύγω στην Δικαιοσύνη, για να υπερασπιστώ το όνομα και την υπόληψή μου.

Ορισμένοι εξακολουθούν τον τελευταίο καιρό, χωρίς ίχνος ντροπής να επιχειρούν να με εμπλέξουν σε οτιδήποτε δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα θα αποδεικνύεται η αλήθεια για όλα όσα έχουν ακουστεί για μένα.»

Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Πάντως η εφημερίδα διόρθωσε τό λάθος της...
Δείτε την αλλαγμένη σελίδα της στό διαδίκτυο..


Ολόκληρη η δήλωση Ρουσόπουλου
Παρέλαση γαλάζιων υπουργών στην ατζέντα Χριστοφοράκου - συνεπωνυμία ο Ρουσόπουλος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2010 16:18
Web-Only.........http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4560513


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Ρουσσόπουλος είναι ταλαντούχος επικοινωνιολόγος και γνήσιος πατριώτης αλλά δεν κάνει για πολιτικός. Δεν είναι αρκετά πονηρός ούτε και αρκετά σκληρός, παρόλα αυτά που του σέρνουν τα Γιωργοκάναλα.
Κάηκε πολιτικά λόγω της αμέριστης υποστήριξης στον Κ.Κ., που προσπαθούσε συνεχώς να πατάει σε δύο βάρκες, ειδικά μετά την αποτυχία του "βασικού μετόχου".
Το μούτρο των μούτρων είναι ο χατζηλαλάκης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.