Αχλα. Ανδρος. Ο 40χρονος, μπον βιβέρ, απόγονος του ιδρυτή της γνωστής εταιρείας ζυμαρικών Misco. Η αρχή τού τέλους γιά τόν γάμο τής Μενεγάκη...

Άχλα: η αρχή του τέλους για Μενεγάκη – Λάτσιο

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η κρίση στις σχέσεις του ζεύγους Λάτσιου - Μενεγάκη άρχισε από το καλοκαίρι, όταν οι παπαράτσι αρκετές φορές εντόπισαν την Ελένη να κάνει μόνη της διακοπές, χωρίς τον σύζυγό της. Ωστόσο υπάρχει και ένα μέρος όπου δεν την βρήκαν, αν και είναι επιβεβαιωμένο ότι πήγε.

Είναι η Άχλα της Ανδρου, στην οποία βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη κάποια στιγμή το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε σε παλιότερο κείμενό του ο κουμπάρος της Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος και της είχε συστήσει την τοποθεσία. Πρόκειται για μοναδικού φυσικού κάλους περιοχή, ήρεμη και απαλλαγμένη από την βουή της Μυκόνου και των υπόλοιπων κοσμοπολίτικων κυκλαδίτικων παραλιών.

«Είναι ένας μικρός κόλπος, μια τεράστια αμμουδιά, από πίσω έρχεται ένα ποτάμι που κατεβαίνει από το βουνό, μέσα στο οποίο έχουν φυτρώσει και έχουν μεγαλώσει εκατοντάδες πλατάνια. Νερά κατεβαίνουν από το ρέμα σχηματίζοντας τεράστιες “φυσικές πισίνες”», γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Εκεί η Ελένη, μακριά από κάμερες και φωτογράφους, πέρασε ήρεμα μερικές μέρες από τις διακοπές της στο ξενοδοχείο Όναρ,το οποίο ανήκει στον 40χρονο επιχειρηματία Ματαίο Παντζόπουλο, γνωστό μπον βιβέρ, απόγονο του ιδρυτή της γνωστής εταιρείας ζυμαρικών Misco.

Ο κ. Παντζόπουλος, έχοντας βαρεθεί από το ατελείωτο clubbing για μια δεκαπενταετία, καθώς παραμένει ανύπαντρος, έχτισε ένα οικολογικό “χωριουδάκι” οκτώ σπιτιών από πέτρα, όπου, όπως περιγράφει ο ίδιος ο Κωστόπουλος, «ασθάνεσαι ότι βρίσκεσαι ταυτόχρονα στο Αιγαίο, στην Κένια και στο Μπαλί». Μάλιστα, εκεί δεν υπάρχει δρόμος αλλά ένα... κατσάβραχο, φαγωμένο από τις βροχές, ικανό μόνο να σου σπάσει το αυτοκίνητο.





Σε αυτά τα σπιτάκια και χάρη στην ζεστή φιλοξενία του κ.Παντζόπουλου, όπως την περιγράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη ανανεώθηκε σωματικά αλλά και ψυχολογικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ενώ πήγε για λίγες ημέρες κατέληξε να μένει εκεί δύο εβδομάδες. Εκεί χαλάρωσε και βρήκε τον χρόνο να σκεφτεί και να λάβει τις πρώτες αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του γάμου της.




(αριστερά το ξενοδοχειο ΟΝΑΡ καί δεξιά η Αχλα...)

Δείτε στο βίντεο το ξενοδοχείο «Όναρ» και γενικότερα την περιοχή της Αχλας στην Άνδρο , το μέρος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η αρχή του τέλους» για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.....http://www.star.gr/index.php?ID=hotoftheday&Rec_ID=31721

Νά καί η Αχλα σέ βίντεο...




Σχόλια

Ο χρήστης true είπε…
Υπέροχος τόπος . Όντως Πρέπει να ηρεμας .