2η μέρα χωρισμού: Αν θέλει η Μενεγάκη να παραμείνει στην κορυφή, θα πρέπει να συνεχίσει το drama queen (οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ)

Στήν ανάρτηση μας περιλαμβάνεται η συμβουλή μας στήν Ελένη γιά καλύτερα νούμερα. Τό αθάνατο σουξέ τής Αντζελας "Οι χωρισμένοι (ή μήπως οι παντρεμένοι?) δέν γιορτάζουνε ποτέ"....
Μενεγάκη: ανεβαίνει η διάθεση, πέφτουν τα νούμερα;




Δεύτερη μέρα στη μετά- χωρισμό εκπομπή και η θλίψη της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο την πρώτη μέρα. Ήταν στεναχωρημένη η παρουσιάστρια δεν το συζητάμε, αλλά η διάθεση κάπως είχε φτιάξει. Ε, πέταξε και τα μαύρα ρούχα, βάζοντας μπλου μπλουζάκι. Ξέρεις, όμως, τι σημαίνει αυτό; Και τι κατάλαβα εγώ; Όσο ανεβαίνει η διάθεση της Ελένης, τόσο πέφτουν τα νούμερα της εκπομπής.




Την Δευτέρα ο «Καφές» της έκανε 39,1%, ενώ την Τρίτη διατήρησε μεν την πρωτιά (και με διαφορά από τους υπόλοιπους), αλλά φευ έπεσε σχεδόν 15 μονάδες, κλείνοντας με 25%. Στο νεανικό κοινό ήταν και πάλι πρώτη κάνοντας 40% τηλεθέαση. Αν, λοιπόν, θέλει η Μενεγάκη να παραμείνει στην κορυφή, θα πρέπει να συνεχίσει το drama queen. Να συνεχίσει να φέρνει την κουνιάδα Αγλαΐα Λάτσιου να της κάνει παρέα όταν ζαλίζεται στο πλατό (να πιει μια πορτοκαλάδα αντί να κουβαλάει την παραγωγό, δεν παίζει ε;), να έχει κάθε πρωί τη Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μία ευχάριστη έκπληξη πίσω στα παρασκήνια και το κυριότερο; Όχι μόνο να μη βγάλει τη βέρα από το χέρι, αλλά να συνεχίσει να την παίζει (τη βέρα ε;) με τον ίδιο επιδεικτικό τρόπο.

Αν με ρωτούσες τόσα χρόνια από τι είναι κατασκευασμένη η βέρα της Μενεγάκη, ούτε που θα ήξερα. Τώρα, πλέον ξέρουμε ότι είναι ολόχρυση και κανά δυο εκπομπές ακόμη και θα ξέρουμε ακόμη και τα καράτια. Επίσης, αν θέλει να συνεχίσει να είναι πρώτη, ας αποφύγει τα πολλά γελάκια (ναι όταν βλέπει ότι της έρχεται να γελάσει, να πηγαίνει εσπευσμένα σε διαφημίσεις) και να μην κάνει γυμναστική κάθε Τρίτη. Γυναίκα που χωρίζει από ένα τέτοιο ευτυχισμένο γάμο και κάνει γυμναστική;





Τι θα πει ο κόσμος που τη βλέπει; Αυτό το ροζ που έβαλε σήμερα. Δε λέω της πηγαίνει μούρλια σαν χρώμα (έδενε και με τον καναπέ), αλλά δεν ταιριάζει με την περίσταση. Τέτοια χρώματα φορούν οι ερωτευμένοι, όχι οι χωρισμένοι. Και τα γέλια που έριξε σήμερα. Δεν πηγαίνουν με τα νούμερα. Να μου το θυμηθείς. Αύριο θα είναι πιο κάτω τα ποσοστά τηλεθέασης. Και κι αν το «κουτάκι βοηθειών» δηλαδή οι τηλεθεατές κάνουν την Ελένη να ξεχαστεί, βλέπω τους ΚαραμεροΧαριτάτους την επόμενη εβδομάδα να επιστρέφουν μετά Βαΐων και Κλάδων στην κορυφή. Γιατί, Ελένη μου, όπως τραγούδησε και η Άντζελα Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ». Κι αυτό μας το έδειξε να καταλάβουμε η ίδια την Δευτέρα με την εμφάνιση «Μαρινέλλα στο βίντεο κλιπ για το «Άνοιξε πέτρα».
http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=7138482


Σχόλια