Σέ κανά εξάμηνο θα αρχίσουμε να συντονιζόμαστε στήν κυβέρνηση. Σιγά-σιγά, γιαβάς-γιαβάς. Φταίει η κοινωνία πού είμαστε ασυντόνιστοι....


Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άαααλλοι, φταίμε κι εμείς , φταίει κι ο Χατζηπετρής....
Δηλώσεις έκανε σήμερα ο Παγκαλος καί ο Βενιζέλος για τα περί ακυβερνησίας καί έλλειψης συντονισμού στήν κυβέρνηση...
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι..
1) Θα αρχίσουν να συντονίζονται σέ κανα εξάμηνο...
2) Οτι η κυβέρνηση είναι νέου τύπου καί παίζει στό NBA γιαυτό δέν τήν καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός...
3) Οτι γιά το πρόβλημα έλλειψης συντονισμού τής κυβέρνησης φταίει ότι η ελληνική κοινωνία, τό ελληνικό κράτος καί η ελληνική οικονομία είναι ασυντόνιστη....

Διαβάζουμε στό in.gr

Η συντονισμός της κυβέρνησης θα κριθεί στο εξάμηνο, δηλώνει ο Θ. Πάγκαλος






Δεν είμαστε λόχος, η υπόθεση του συντονισμού της κυβέρνησης θα κριθεί σε ένα εξάμηνο, δήλωσε από τη Βέροια όπου περιοδεύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μετά τα «επεισόδια» ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων, με τελευταίο εκείνο μεταξύ του ιδίου και της Λούκας Κατσέλη, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις οφειλές των επιχειρήσεων προς τις τράπεζες.
Όπως μετέδωσε το Mega, η υπουργός Οικονομίας έφτασε να απειλήσει ακόμη και με παραίτηση όταν της ζητήθηκε (σε σύσκεψη στη Βουλή παρουσία των κ.κ. Πάγκαλου, Παμπούκη, Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη) να γίνουν αλλαγές προκείμενου το νομοσχέδιο να είναι συμβατό με τις παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Περιορισμένες αλλαγές υπήρξαν τελικώς με παρέμβαση του πρωθυπουργού.

«Όσοι ονειρεύονται ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρχεται σαν λόχος συντεταγμένος στη Βουλή, τότε δεν ξέρουν τον πολιτικό μας χαρακτήρα. Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει μια μεγάλη μερίδα του λαού και θα υπάρχουν αντιθέσεις, διενέξεις, ενδεχομένως και συγκρούσεις», είπε την Κυριακή ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος έφερε και ως παράδειγμα τη σύγκρουσή του με την κα Κατσέλη για το θέμα του ΟΛΠ για να υποστηρίξει ότι οι διαφορετικές απόψεις δεν δημιουργούν πρόβλημα στο κυβερνητικό έργο.. «ΟΛΠ, Κινέζοι, Cosco... Πάει. Ξέρετε γιατί πάει; Γιατί λύθηκε το πρόβλημα».

«Θα κάνουμε έναν απολογισμό. Εμείς δεν είμαστε κυβέρνηση παλαιού τύπου. Παίζουμε άλλο παιχνίδι. Παίζουμε ΝΒΑ. Η υπόθεση του συντονισμού θα κριθεί. Εγώ δεν λέω ότι συντονίζουμε καλά ή συντονίζουμε σκάρτα, αλλά να κάνουμε ένα εξάμηνο και τότε θα δούμε», πρόσθεσε.

Για το θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης ρωτήθηκε και ο υπουργός ο Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Το πρόβλημα του συντονισμού το έχουμε όχι ως κυβέρνηση αλλά ως κράτος, ως κοινωνία, ως οικονομία. Χρειάζεται πράγματι ένας μεγάλος εθνικός συντονισμός, μια μεγάλη εθνική συμφωνία, μια μεγάλη επιστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου για να υπερβούμε την κρίση, να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο, να αποκτήσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που απαιτείται για να κατακτήσουμε την θέση που μας ανήκει» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Newsroom ΔΟΛhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1095632

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρόκειται περί γελοίων φαφλατάδων που εκτός από τζάμπα μάγκες (με τις εύκολες λύσεις τους) στα κανάλια δεν αξίζουν την ψήφο κανενός.
Μόνο για φτυσίματα και ροχάλες είναι οι πανάσχετοι, που από τη στιγμή που έπεσε η Νέα Δημοκρατία αισθανόμαστε ότι ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.