Η Ντόρα περιφερειάρχης καί η ερμηνεία τής έκρηξης Λοβέρδου (λέγε με Χάρη).

Να ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της για περιφερειάρχης Αττικής, λέγεται ότι έχουν προτείνει ήδη στη Ντόρα συνεργάτες και πολιτικοί της φίλοι.

Η ίδια φέρεται να «καλοβλέπει» την πρόταση, καθώς οι αρμοδιότητες «μικρού πρωθυπουργού» - αν τελικά δοθούν- είναι μια παρηγοριά για την πολιτικό που είδε να ψαλιδίζονται οι ελπίδες της να γίνει… κανονική πρωθυπουργός μια μέρα. Είναι και «πονηρή» πρόταση βέβαια προς τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να υποκύψει στον πειρασμό να της δώσει κάτι να… ασχολείται και να τον αφήσει ήσυχο (όσο μπορεί να τον αφήσει ήσυχο η Ντόρα…). Όμως, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ από την άλλη πλευρά δεν βλέπουν τον λόγο για τον οποίο να δώσει στην πρώην υπουργό δικό της βιλαέτι ο Αντώνης.




*** Επειδή για όλα υπάρχει μία εξήγηση, είναι αρκετοί αυτοί στην κυβέρνηση που αιτιολογούν (χωρίς όμως και να δικαιολογούν), το γεγονός ότι κοτζάμ υπουργός Απασχόλησης έφθασε στο σημείο να αναφωνεί «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» για τον ΟΑΕΔ από ραδιοφώνου. Η εξήγηση βρίσκεται στην «πόρτα»… Παμπούκη που πρέπει να περάσει ένας υπουργός για να πληροφορήσει από πρώτο χέρι τον πρωθυπουργό. Και επειδή ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγεται ότι δεν κατάφερε να την περάσει, αποφάσισε να πει φωναχτά, σε ραδιόφωνο δηλαδή, αυτό που υπό άλλες συνθήκες θα έλεγε εμπιστευτικά. Προσθέστε και το «άδειασμα» από φίλιες δυνάμεις (βλέπε Βενιζέλο) για την ανοχή που επέδειξε στον έλεγχο της πολιτικής ηγεσίας από υπαλλήλους της Ε. Ε., για να καταλάβετε την δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με το μεγάλο όντως ταμειακό πρόβλημα του ΟΑΕΔ.......http://www.star.gr/index.php?ID=Paraskinia&Rec_ID=27127

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν ο Αντώνης Σαμαράς πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό, ας ενδώσει!