Συνεχίζουν να παίζουν τίς κουμπάρες ο Λοβέρδος καί ο Χάρης. Στήν πλάτη τών ανέργων καί τών επιδομάτων τους...


(ΣΣ Διαβάστε πώς τό Μαξίμου έστειλε μήνυμα στόν Λοβέρδο να σταματήσει να μιλάει. Απίστευτη εικόνα κυβέρνησης 3 μήνες μετά. Κουίζ: Ποιός θα φύγει πρώτος καί νύχτα απο τήν κυβέρνηση? Ο Παπακωνσταντίνου ή ο Χάρης?)
Χθες το μεσημέρι ένα επεισόδιο της πολιτικής ιστορίας του τόπου έλαβε χώρα, εκεί όπου συνήθως συμβαίνουν τα πολιτικά γεγονότα αυτού του τόπου: σε εστιατόριο του Κολωνακίου ο κ. Χ. Παμπούκης συνέφαγε με τον κ. Α. Λοβέρδο.

Το ενδιαφέρον όμως ήταν ο «πικρός πολιτικός καφές» που επιστέγασε το ραντεβού, αφού οι δύο υπουργοί δεν συναντήθηκαν γιατί είχε λείψει ο ένας του άλλου. Ηταν φανερό από τις εκφράσεις των προσώπων ότι ο υπουργός Απασχόλησης άκουγε τις ενστάσεις του υπουργού Επικρατείας για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι «στέγνωσε» το ταμείο του ΟΑΕΔ.

Μαθαίνω ότι ο Χάρης ζήτησε από τον Ανδρέα «σιγή ασυρμάτου», επικοινωνιακή αποχή και απομάκρυνση από τα κανάλια (αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι τον έπεισε). Θυμίζω ότι λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα είχε συμβεί ένα ακόμη «επεισόδιο» στις σχέσεις Παμπούκη- Λοβέρδου, όταν ο δεύτερος παρ΄ ολίγον να στείλει στον πρώτο επιστολή παραίτησης με αφορμή τον χειρισμό της κυρίας Λούκας Κατσέλη για την εθελουσία στον ΟΛΠ. Δηλαδή, ο Χάρης έχει αναλάβει εργολαβικά το «μάνατζμεντ του Ανδρέα».

Το ερώτημα γιατί η συνάντηση έγινε σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο αποτελεί κλασικό παράδειγμα υψηλής στρατηγικής στην οποία ειδικεύονται οι πολιτικοί μας. Αν ο κ. Παμπούκης συναντούσε τον κ. Λοβέρδο στο γραφείο του, τότε θα δινόταν η εντύπωση ότι τον καλεί σε απολογία. Ούτε όμως ο κ. Παμπούκης θα μπορούσε να δεχθεί τον ρόλο του επισκέπτη στο γραφείο του κ. Λοβέρδου. Κανονίστηκε έτσι η συνάντηση σε δημόσιο χώρο, ακριβώς για να τους δουν όλοι και να καταλάβουν ότι το Μαξίμου «έστειλε μήνυμα» στον κ. Λοβέρδο. ....http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=58&artId=309458&dt=14/01/2010

Σχόλια