Ελλαδάρα ατελείωτη. Ο Χρυσοχοίδης μιλάει με τούς διαδηλωτές μέσω twitter...

Η αλήθεια είναι ότι συχνά - πλέον - οι πολιτικοί μιλάνε μέσω τών διαφόρων πλατφορμών επικοινωνίας τού διαδικτύου με τούς πολίτες...
Ο Ομπάμα, ο Σαρκοζής κλπ τό κάνουν συχνά...
Ομως το να μιλάει ο Χρυσοχοίδης με αυτούς με τούς οποίους "συγκρουόταν" λίγες ώρες νωρίτερα, όσο νάναι εντυπωσιάζει καί μάλλον αποτελεί καί πανελλήνια πρωτοτυπία......
Πάντως τό ξύλο πού έπεσε αυτές τίς μέρες ήταν πολύ, άν καί σοσιαλιστικό...

Διαβάζουμε στό in.gr

«Οδομαχίες» και στο Διαδίκτυο
Κόντρα Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και διαδηλωτών και μέσω twitter






Αθήνα

Και στο Διαδίκτυο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα η «κόντρα» των διαδηλωτών με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Μ.Χρυσοχοΐδη να απαντά μέσω twitter ότι οι ενέργειες της Αστυνομίας σε Κερατσίνι και Εξάρχεια ήταν νόμιμες και έγιναν παρουσία εισαγγελέα.
«Καμία προληπτική επίθεση σε Κερατσίνι, Εξάρχεια. Απολύτως νόμιμες ενέργειες των αστυνομικών αρχών παρουσία εισαγγελέα» ανέφερε η ανάρτηση του υπουργού.

Λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός απαντά σχετικά με τα γεγονότα με μέλος της ομάδας Δ ότι «η Αστυνομία διενεργεί εσωτερική έρευνα και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του από τον Εισαγγελέα».

Απαντώντας σε ερώτηση του indy1208 «γιατί βγήκε και πάλι όπλο;» ο Μ.Χρυσοχοΐδης αναφέρει ότι «για περίπτωση αυτοάμυνας σε επίθεση πολλών ατόμων εναντίον του. Η περίπτωση όμως ερευνάται».

Ο indy1208 ανταπαντά στη δική του σελίδα: «...θυμίζω ότι η αρχική γραμμή υπεράσπισης [του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε τον Αλ.Γρηγορόπουλο] ήταν ότι δέχτηκαν επίθεση από πολυάριθμη ομάδα και άλλα ψεύδη».

Newsroom ΔΟΛ


Σχόλια