Εκλεψε την παράσταση η Ελίζα Βόζεμπεργκ στό φιλικό δείπνο τού Σαμαρά όπου επέλεξε για την εμφάνισή της μια ολόσωμη κρεμ γούνα.

Ήλθε, είδε και απήλθε η Ντόρα

Κανονικά προσήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη στο «φιλικό» δείπνο που παραχωρεί στους βουλευτές της ΝΔ ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ωστόσο, η πρώην υπουργός Εξωτερικών έκατσε όλα κι όλα 17 λεπτά και αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις.






Η κυρία Μπακογιάννη προσήλθε ακριβώς στις 8.08μμ, λίγο μετά τον κ. Σαμαρά, προερχόμενη από την Βουλή. Φορούσε ένα πράσινο σύνολο και συνοδεύονταν από τους βουλευτές Έλσα Παπαδημητρίου και Σίμο Κεδίκογλου. Αποχώρησε στις 8.25μμ.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς και η κα. Μπακογιάννη συνομίλησαν για λίγο παρουσία και άλλων βουλευτών σχετικά με το πώς θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι προσελεύσεις συνεχίζονται, ενώ για την ώρα την παράσταση έχει κλέψει η Ελίζα Βόζεμπεργκ, που επέλεξε για την εμφάνισή της μια ολόσωμη κρεμ γούνα.......http://www.star.gr/index.php?ID=politics&Rec_ID=27249

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
Δηλαδη θα επρεπε να φοραει κανενα κοντοβρακι και σακκιδιο στην πλατη,ετσι ωστε φευγοντας να παρει μαζι της το κατι τι της για τον δρομο ?