Συνειδητή Ανομία, Ασυνείδητη Ανοχή

Ο Αυτοχειριασμος της Δημοκρατιας

Βεβαίως υποκρίνονται, όσοι τόσο προκλητικά δείχνουν παχυδερμία ιπποποτάμου και αγνοούν την συμπεριφορά των κομμάτων της αριστεράς. Δηλαδή όλοι αυτοί στο κοινοβούλιο, αλλά και οι εκπαιδευτικοί, οι ακαδημαϊκοί μας, ακόμη και η ανωτάτη πολιτειακή ηγεσία που επιλεκτικώς σιωπά ηχηρώς.



Για όλους αυτούς που, δεν καταδικάζουν την γενεσιουργό αιτία του φαινομένου.. Εφʼοσον το σταλινικό ΚΚΕ δεν έχει αφήσει γωνία και τόπο, μέρα και νύκτα, που δια στόματος της κεχαριτωμένης του, να μην δηλώνει ότι «αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, αυτό το θηρίο,... ο λαός .. πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά...» Οτι «πρέπει να γίνει όλη η Ελλάδα εργαστήριο αγώνα για την ανατροπή» οτι «ο Νόμος δεν θα εφαρμοστή» ότι «ο νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» !!!!«Ανυπακοή και απειθαρχία, καμιά θυσία για την πλουτοκρατία», ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. Οργάνωση» και «αντεπίθεση».



Και άλλα τόσο χαριτωμένα, ειρηνικά, δημοκρατικά, δηλαδή κομμουνιστικά.. που ηχούν καθημερνώς στους δρόμους της Αθήνας με τα ταμπούρλα και τα τάμ τάμ των ημιαγρίων ιθαγενών του ΠΑΜΕ..



Όμως προχθές η Αξιολάτρευτη κυρία του Περισσσού με αυτά τα ναζιάρικα στρογγυλά μάτια που σε σκλαβώνουν ( στην κυριολεξία) και τα πλούσια ιπτάμενα ευήκοα αυτάκια που αφήνει ανεκμετάλλευτα ξεσπάθωσε κατά πάντων.



Πάνω σε μια κομουνιστική κρίσι τρελλής μασητικής αγάπης απεκάλεσε απεργοσπαστικό μηχανισμό την ΓΣΕΕ, που εκφράζουσα την πλειοψηφία των εργατικών σωματίων αποφάσισε να μην κηρύξει απεργία , την αυθαίρετη τακτική άσκησι βίας που μεθόδευσε το κομμουνιστικό άγημα του ΠΑΜΕ.



Επιπλέον, ο θηλυκός Στάλιν της Ελλάδας, κεραυνοβόλησε την κυβέρνηση, εκ μέρους του κόμματός της και μας έκανε φροντιστήριο σταλινικής ξύλινης γλώσσας δηλώνοντας ¨



«Υπάρχει η δημοκρατία των καπιταλιστών και των μονοπωλίων και η δημοκρατία των εργαζομένων. Οι δύο αυτές δημοκρατίες είναι ασυμβίβαστες μεταξύ τους»



Ενώ με τον γνωστό πάντα τόσο αξιοζήλευτο θεατρινισμό της κουκουεδικης αγανακτήσεως κατήγγειλε «παρεμβάσεις», προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη η απεργία τόσο στο σωματείο ναυτεργατών, όσο και στο σωματείο των εργαζόμενων στο καζίνο της Πάρνηθας



Μέχρι και τους δικαστές έσπευσε να «συνέτιση» η πολύφερνη κυρά προκαλώντας τους «να μην νιώθουν ο φόβο απέναντι στην εργοδοσία» http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/12/2009_314748





Βεβαίως δεν έχει τόση σημασία να αποδείξουμε ένα εκατομμύριο αμέτρητες φορές την ωμή σταλινική βία που ασκεί το ΚΚΕ.



Που, απαγορεύει σε υπουργούς να συνδιαλεχθούν, παρεμποδίζει τους εργαζόμενους που δεν απεργούν να πάνε στην δουλειά τους αφού και η ΓΣΕΕ εβαρύνθη να κηρύττει απεργίες...Που απαγορεύουν σε διοικητικά συμβούλια να συνεδριάσουν,



Που δεν επιτρέπει το ΚΚΕ στα πανεπιστήμια να γίνουν εκδηλώσεις και ομιλίες μη πολιτικά «ορθές «, δηλαδή όλες πλην τις κομμουνιστικές ..

Που κλείνει το Πολυτεχνείο με το έτσι θέλω η ΚΝΕ..Που οι καθηγητές με περγαμηνές στο εξωτερικό γελοιοποιούνται όταν επιχειρούν να ξεφύγουν από την αθλιότητα και το τσιγγαναριό.



Ούτε έχει τόση πια σημασία να σταθούμε στο σταλινικό επιχείρημα «δημοκρατία καπιταλιστών δημοκρατία λαϊκιά του κκε» , που μας ξεφούρνισε η Κα Παπαρήγα, αφού δεν έμεινε πια τέτοια «λαϊκιά δημοκρατία» εκτος απο την Κούβα,την Β Κορέα,την μαο-καπιταλιστικη Κίνα και μερικές αφρικάνικες/λατινοαμερικάνικες, όπου όμως εκεί οι απεργίες απαγορεύονται, τα μέσα ενημερώσεως κρατικά μονό, λειτουργούν αποκλειστικώς για να εξυμνούν το καθεστώς και οι φυλακές γεμίζουν αντιφρονούντας....



Ούτε πάλι αξίζει να θυμίσουμε στην Κα Παπαρήγα, ότι όπου κι αν είχαν λαϊκιά δημοκρατία δηλαδή κομουνιστική τυραννία ( όρα Πολωνία , Ουγγαρία , Βαλτικές χώρες) η μια μετά την άλλη θέτουν το κομμουνιστικό κόμμα εκτός νόμου.



Για τα αποστεωμένα δογματικά σταλινικά ανεγκέφαλα φερέφωνα του ΚΚΕ αυτές οι τραγικές αλήθειες είναι «αντικομουνισμός»....



Θα διερωτηθούμε μόνο. Γιατί τα κόμματα που εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και έχουν υποχρέωσι να υπηρετούν την Δημοκρατια. Πιθηκίζουν. Στρουθοκαμηλίζουν. Δειλιάζουν. Ανέχονται το ΚΚΕ να ξευτιλίζει τους θεσμούς, να βιάζει την θέλησι του Ελληνικού Λαού, να παριστάνει το απαύγασμα της δημοκρατίας ο κατ επάγγελμα τύραννος και να συνεχίζει την καταστροφή .. .



Γιατί δεν αποκαλύπτουν την διαχρονική αλήθεια.. στην ιστορία του αιματοβαμμένου εγκληματικού αμετανοήτου ΚΚΕ. Που σκοπός του δεν ήταν ποτέ να βελτιώσει. Να συνεισφέρει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία. Αλλα να εκμεταλλευτεί τις συγκρούσεις για να εξασθενίσει το σύστημα. Να προετοιμάσει την κρίσι, να πυροδότησει την ρηξι και να προκαλέσει την ανατροπή. Δεν χρειάζεται καν οι κοινοβουλευτικοί μας να το υποθέσουν.. Ούτε οι δικαστικοί μας να το αποδείξουν..



Πεντακάθαρα και θρασύτητα το σαλπίζουν υβριστικά οι ανερυθρίαστοι «σύντροφοι» μας στις καθημερινές τους ομιλίες, όπως η κα Παπαρήγα αλλα και το διατυμπανίζουν στο πρόγραμμα τους.



«... Χρειάζεται να κατανοηθεί πιο βαθιά ο χαρακτήρας του Μετώπου, .. που καλείται , όχι μόνο να αποσπάσει κατακτήσεις, αλλά να φέρει εις πέρας και το έργο της κατάκτησης της λαικής εξουσίας... Χρειάζεται ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική προετοιμασία του λαού και συγκεκριμένες αντικειμενικές συνθήκες Επαναστατικής κατάστασης.... Το ΚΚΕ σταθερά προσπαθεί να πείθει ότι δεν αρκεί να φύγουν τα αστικά κόμματα και οι σύμμαχοί τους από το τιμόνι της διακυβέρνησης. Πρέπει να ανατραπεί το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του..»



Αλήθεια. Γιατί αυτή η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΟΧΗ?



Ιασων

http://www.thermopilai.org/content/suneidete-anomia-asuneidete-anokhe





Σχόλια