Σκληρές δηλώσεις Κυριάκου. Επιμένει στά δύο ρεύματα, τίς δύο τάσεις κλπ...


Συνεχίζοντας καί σήμερα τίς δηλώσεις του ο Κυριάκος επιμένει να μιλάει γιά δύο διαφορετικά ρεύματα σκέψης μέσα στό κόμμα....
Αυτοχαρακτηρίζεται σάν κεντρώος, φιλελεύθερος θέλοντας έτσι να "στριμώξει" επικοινωνιακά τόν νικητή τής εσωκομματικής εκλογής ότι εκφράζει τήν "λαική", "συντηρητική" δεξιά...

Αυτές οι δηλώσεις δέν είναι και ότι καλύτερο...
Εκτιμούμε εμείς εδώ ότι είναι διερευνητικές....
Εκτιμούμε επίσης ότι συνεχίζουν απο την πλευρά τών χαμένων τήν - κατά την ταπεινή μας γνώμη - αυτοκαταστροφική τους στρατηγική....
Ολη αυτή η "ιδεολογική" κατασκευή πάνω στήν οποία βασίζονται είναι πολύ αδύναμη καί εύκολα καταρρίπτεται....
Καί ουσιαστικά καί επικοινωνιακά...
Αναμένονται εξελίξεις....

Σχόλια

Ο χρήστης socrates είπε…
Ο Κυριάκος μίλησε και εμείς αρχίσαμε να τρέμουμε.
Μπρρρ . . .
Ο χρήστης emily είπε…
Μα δεν είναι απόψεις του Κυριάκου αυτές.Είναι πρωτίστως του μπαμπά του.
http://www.antinews.gr/?p=24220
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όπως πάνε θα το φάνε το κεφάλι τους οι κουζουλοί.
Δεν νομίζω ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι μηχανισμοί τους δεν έχουν πιά απολύτως καμμία αξία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν δεν γκρεμίσει ΕΝΤΕΛΩΣ τους αμετανόητους (φανερούς και κρυφούς) μητσοτακικούς από την οργάνωση του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει κακό στον εαυτό του, της Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.
Θα είναι κρίμα να προδώσει τόσο πολύ εμπιστοσύνη που του δωσαμε κάνοντας τους συμβιβασμούς που έκανε ο Καραμανλής και μας έστειλαν στη συντριβή.
Ο χρήστης Unionist είπε…
Για να'μαι απολυτα ειλικρινης, στηριξα Σαμαρα αλλα δεν νομιζω οτι ο Κυριακος ειπε κατι το εξωφρενικο (αυτο επισης ισχυει για ολες τις δηλωσεις που εχει πει ο Κυριακος απ'οταν ασχοληθηκε για πρωτη φορα με την πολιτικη).

Ειναι πραγματικοτητα οτι στη Νεα Δημοκρατια υπαρχει ενα φασμα ιδεων που ξεκιναει απο το κεντρο και φτανει μεχρι τη δεξια. Μεχρι προσφατως, στην ΝΔ κανεις εβρισκε ακομη και βασιλικους οσωτου αυτοι πηγαν στο Λαος (ισως κανεις να ελεγε οτι εμειναν και μερικοι).

Στις τελευταιες εσωκομματικες εκλογες αναδειχθηκαν οι δυο πιο κυριαρχες ιδεες, αυτη του Νεοφιλελευθερικου κεντρου και αυτη της Λαικης δεξιας. Δεν σημαινει αυτο απαραιτητα οτι εκφραζουν ειτε η μια ειτε η αλλη ολους τους ψηφοφορους της ΝΔ. Εμενα για παραδειγμα δεν με εκφραζει απολυτα καμια αλλα εκανα την επιλογη μου βασισμενος σε προσωποκεντρικα ΚΑΙ ιδεολογικα χαρακτηριστικα των υποψηφιων.

Ο Κυριακος, κατα την αποψη μου ειπε ο,τι ειπε επειδη αυτο τον προεταξ να κανει ο πατερας, οπως κανει καθε φορε που θελει οι ιδεες του να ακουγονται καινουργιες και να εχουν απηχηση στους νεους: βαζει τον Κυριακο να τα λεει.

Ο τροπος με τον οποια τα εξεφρασε ομως δεν ηταν εκτος της πραγματικοτητας.