Ντόρα Μπακογιάννη: Στην τελική ευθεία

Αγαπητέ φίλε - αγαπητή φίλη

.Μόλις πέρασε ένα Σαββατοκύριακο (το τελευταίο πριν την κάλπη) γεμάτο με αισιόδοξα μηνύματα και θετικές ανατροπές. Η Μακεδονία έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία της νέας δεκαετίας.
Στη Βέροια, την Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα, και κυρίως στη συγκλονιστική Θεσσαλονίκη, η βάση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα: θέλουμε μια νέα εποχή, με νέους ανθρώπους, και κυρίως με νέες ιδέες που έρχονται από το μέλλον και όχι από το παρελθόν.
Όμως και στο Διαδίκτυο το μήνυμα παραμένει ισχυρό: η σελίδα μου στο Facebook πλησιάζει τους 10.000 υποστηρικτές - περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολιτικό - ενώ και στο votedora.gr οι δηλώσεις υποστήριξης ξεπέρασαν τις 15.000. Χρωστώ σε όλους γιαυτό, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Μπορείς να δηλώσεις κι εσύ την υποστήριξη σου στο Facebook, ή και στο votedora.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας μας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η στήριξη σου είναι σημαντική

Σε καλώ να προωθήσεις αυτό το μήνυμα σε όποιον ή όποια γνωρίζεις που ενδιαφέρεται για μια νέα Νέα Δημοκρατία του 21ου αιώνα. Η συμβολή σου θα είναι τεράστια.


Σχόλια